HN Onderhoudsbedrijf

HN Onderhoudsbedrijf beoordelingen (44)

• Review door Hasselo Smits, Haarlem
    Beoordeeld op 5 mrt 2014

Badkamer plaatsen

De opdracht is door Hans en zijn medewerkers netjes uitgevoerd. Wij hadden de ruimte al volledig leeg gehaald en ook een aantal aansluitingen voorbereid. Dit was voor Hans geen probleem. Hij vond het leuk om mee te denken in oplossingen. Doordat de ruimte open was, was het ook mogelijk om een nauwkeurige inschatting te maken van de werkzaamheden. Er zaten geen verassingen/stelposten meer in. Na voltooiing van de werkzaamheden bleek de wc te lekken. Uiteindelijk bleek dit te maken te hebben met een ring die bij het wc frame was geleverd. Die dichte niet goed af. Daar kon Hans niks aan doen, maar hij heeft dit allemaal wel netjes verholpen. Al met al ben ik zeer tevreden met het resultaat. Voor mij is het fijn dat een aannemer zich verantwoordelijk blijft voelen en de problemen oplost. Dit is bij Hans zeker het geval. Ik zou hem zeker aanraden.
  • Review door S, Voorhout
    Beoordeeld op 11 feb 2014

Lekkage oplossen en plaatsen complete douchecabine

Je merkt aan Hans dat hij zijn vak verstaat. Je merkt ook, en dat is nog beter, dat hij plezier in zijn vak heeft. Hij heeft er zin in en vindt het leuk. Hans heeft daardoor een plezierige manier van werken en komt over als een spontane en betrouwbare man. Hans heeft de klus zeer goed afgerond. Ik raad Hans aan iedereen aan.
  • Review door peter, Haarlem
    Beoordeeld op 19 nov 2013

badkamer (2005), 3,08 x 2,16m op bg app. vernieuwen.

De badkamer is sinds 2 weken voltoid. Echt strak en met veel ook voor detail gedaan. Hans en zijn 2 collega's leveren kwaliteit en blijven binnen afgesproken budget. Elke dag aan het eind even overleg, alles wat extra was werd keurig vooraf besproken en de kwaltiteit liegt er niet om. Kijk goed naar aanbiedingen die veel goedkoper zijn, vaak ben je dan echt duurder uit. Hans doet daar niet aan, zijn offertes zijn niet de goedkoopste, maar ze kloppen wel! Ik geef graag persoonlijk de een of ander tip/advies aan klanten die overwegen om met Hans in zee te gaan...
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 7 nov 2013

Badkamer plaatsen

Hans kwam eerst om een offerte op te maken en dat was al een erg prettig gesprek. Hij begon op de afgesproken datum en was klaar op de afgesproken datum. Hans geeft tijdens de werkzaamheden advies en overleggen gaat makkelijk over de nog uit te voeren werkzaamheden. Het was geen makkelijke klus maar toch heeft Hans samen met zijn collega's het mooi afgeleverd. Zou Hans zeker aanraden mocht je kwalitatief hoge badkamer willen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 26 aug 2013

douchebak en wand plaatsen of een douchecabine

Goed uitgevoerde plaatsing van een luxe douchecabine (niet in prijs inbegrepen), en daarnaast lekkage tegelvloer vakkundig opgelost.
  • Review door Bas, Haarlem
    Beoordeeld op 3 dec 2012

Badkamer ombouwen naar bijkeuken met toilet

Wij hebben een bijzonder goede ervaring met Hans Noordman van HN Onderhoudsbedrijf. Na te zijn overeengekomen wat er aan onze bijkeuken moest gebeuren, heeft hij een scherpe offerte opgesteld. Al op dag 1 kwamen we een aantal tegenvallers tegen van een vorige verbouwing, die we in overleg goed hebben kunnen oplossen. Hij werkt zeer nauwkeurig en neemt geen genoegen met losse eindjes. Aan het eind van iedere dag wordt er opgeruimd. Door de tegenvallers liepen de werkzaamheden uit, maar ook dat is bijzonder professioneel opgelost en verrekend. Hans is bovendien een prettig mens, en dat is fijn als je 2-3 weken in elkaars nabijheid verkeert. Een aanrader!
  • Review door Marco, IJmuiden
    Beoordeeld op 15 nov 2012

Oude badkamer aanpassen + nieuwe badkamer maken

Hans heeft bij ons van een slaapkamer een badkamer gemaakt en ik moet zeggen dat hij dat keurig gedaan heeft. Hij denkt goed mee en als er iets anders moet volgens hem dan zegt hij dat ook. Hij is netjes binnen de begroting gebleven en heeft de klus binnen 3 weken afgerond. Hans is niet alleen een hele goede vakman, maar ook een leuk mens.
  • Review door van der Meulen, Voorschoten
    Beoordeeld op 27 aug 2012

Renoveren / vervangen douchehoek

• Review door Michiel, Hoofddorp
    Beoordeeld op 3 jul 2012

Egaliseren badkamervloer

Hans is een sympathieke vakman, communiceert perfect, heeft verstand van zaken en deelt zijn kennis graag. Komt per probleem met een aantal oplossingen waaruit je zelf een passende kan kiezen. De kosten werden van tevoren goed ingeschat. De flexibiliteit en het meedenken van Hans hebben me positief verrast. Hans kwam voor het egaliseren van de badkamervloer en deed niet klakkeloos wat ik hem vertelde maar hij vroeg verder en gaf advies. Zo bespaarde ik flink op materiaalkosten en is het eindresultaat schitterend. Ook signaleerde hij mogelijke problemen in de toekomst met de werkzaamheden die ik zelf had uitgevoerd. Zonder mijn hobbywerk volledig af te kraken kwam hij met opbouwende adviezen en oplossingen en hielp waar nodig zelfs een handje mee zonder daar moeilijk over te doen. Hans voelde zich duidelijk niet alleen verantwoordelijk voor zijn opdracht maar voor het eindresultaat van de hele badkamer. Hans is erg perfectionistisch maar zolang dat het werktempo niet in de weg stond vond ik dat geen bezwaar.
  • Review door Randy Hereur, Leiden
    Beoordeeld op 11 jun 2012

Douche thermostaatkraan vervangen

Zeer vriendelijke man en erg behulpzaam