High-Service Dak-onderhoud

High-Service Dak-onderhoud beoordelingen (40)

• Review door Annike, Hilversum
    Beoordeeld op 14 apr 2021

Dak of dakgoot repareren: 13 m2; Dak; Nieuw dakbedekking, verwijder...

Het zijn twee hele aardige en leuke mannen, die de klus snel professioneel en schoon afgewerkt hebben. Op werkspot hadden we alleen om het vernieuwen en isoleren van het dak gevraagd als voorbereiding voor het leggen van een groen dak, maar zij konden ook dat aanbieden en zo hebben we sneller als gedacht het hele dak af. En dan ook nog voor een goede prijs. Heel blij met het resultaat! We zouden hun ten warmste aanbevelen. Communicatie en bereikbaarheid was snel en goed, alleen had het soms wat duidelijker gekunt.
  • Review door Nancy, Bergschenhoek
    Beoordeeld op 3 apr 2021

Dakraam of dakkapel repareren: 3 objecten; Lekkage

Prima service, kwamen snel langs, vaklui !
  • Review door marinus, Lent
    Beoordeeld op 1 apr 2021

Dakraam of dakkapel repareren: 1 object; Schilderen en lood maken

Aardige en kundige vaklui die onze dakkapel gerenoveerd hebben. Ze konden snel beginnen en hebben goed werk geleverd.
  • Review door Fatima, Maarssen
    Beoordeeld op 6 feb 2021

Dak of dakgoot repareren: 5 m2; Dak; Reparaties

Vriendelijk en goede service.
  • Review door Kasper, Berkel-Enschot
    Beoordeeld op 5 okt 2020

Dakrenovatie: 440 m2; Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak

De mannen hebben hard gewerkt. Meer gedaan dan gevraagd, goed meegedacht en de totale vraag goed ingevuld. Kortom, tevreden met het resultaat.
  • Review door Heleen, Krommenie
    Beoordeeld op 28 sep 2020

Dakrenovatie: 6 m2; Lekkage verhelpen; Puntdak zonder verdieping

Afspraak gemaakt voor inspectie. Vervolgens dag na inspectie de schade hersteld. Snel en goede prijs. Zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoogland
    Beoordeeld op 24 aug 2020

Boeidelen: Repareren of gedeeltelijk vervangen

Snelle reactie en konden ook snel starten. Alles netjes uitgevoerd (renovatie dakkapel), weten waar ze het over hebben. Harde werkers, prettig in de omgang. Afspraken nakomen (op afgesproken tijd komen) en bereikbaarheid erg slecht.
    (Bewerkt op 25 nov 2020)
  • Review door Hendrik, Weesp
    Beoordeeld op 23 aug 2020

Dakrenovatie: Reparatie of vervanging deel dak carport

Zeer aardige mensen, welke keihard werken. Zeer scherpe prijs! Zeker een aanrader!!! Komen hun afspraken na.
  • Review door Carina, St. Willebrord
    Beoordeeld op 23 aug 2020

Dakrenovatie: Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak

Het was snikheet toen de mannen begonnen met het dak. Wij vonden alles prima als ze eerder naar huis gingen langer/meer pauze namen begrijpelijk met dat weer. Het is een opstarten bedrijf wat nog moet leren om afspraken goed te plannen maar kwa werk zeker goed bezig. Ook was er bij mij iets stuk gegaan per ongeluk maar netjes nieuw besteld en komen bevestigen
    (Bewerkt op 22 jan 2021)
  • Review door Klant van High-Service Dak-onderhoud
    Beoordeeld op 14 aug 2020

Boeidelen balkon vervangen

Snelle reactie en snel uitgevoerd.
    (Bewerkt op 17 aug 2020)