Hebro Montage

Hebro Montage beoordelingen (224)

• Review door Silvano, Delft
    Beoordeeld op 15 feb 2015
    Oude ketel vervangen en tweedehands plaatsen.
    Wij zijn erg tevreden met de werkzaamheden van Hebro! Netjes op tijd alle werkzaamheden verricht tegen een goede prijs. Zeker voor herhaling vatbaar.
    (Bewerkt op 16 feb 2015)

hoi silvano dank je voor de opdracht

Reactie geplaatst 16 feb 2015
  • Review door Alexander, Rotterdam
    Beoordeeld op 5 feb 2015
    Vervangen C.V. Ketel
    De ketel is opgehangen. 2 ontluchters zijn niet goed geplaatst en werken niet. Ketel is geplaatst met binnenvoeler terwijl oorspronkelijke ketel met buitenvoeler werkte. Monteur zou met 2 man komen en was alleen waardoor ik zelf heb moeten helpen. Schade aangebracht aan vloer en muren. Ook functioneerde het systeem niet goed bij vertrek van de monteur en was de thermostaat niet ingeregeld. Geen uitleg gekregen over het systeem. Zelf heb ik contact opgenomen met de fabriek om problemen te reduceren. Vele uren ben ik aan het werk geweest om de problemen op te lossen.

beste Alexander bert heeft ketel netjes geplaatst een andere buitenvoeler werkt niet op de remeha die moet van hetzelfde merk zijn een woning inregelen hoort niet bij een ketel vervangen kan wel maar dan moet dat berekend worden een slechte installatie is niet de schuld van de ketel de opdracht was ook ketel vervangen

Reactie geplaatst 5 feb 2015
  • Review door Stefan, Brielle
    Beoordeeld op 27 jan 2015
    plaatsen atag cv ketel
    Super goede ervaring met Hebro. Was in het begin ook afwachtend maar prima in orde daar. Nemen de tijd voor je vragen , redelijk en eerlijk snel antwoord terug. Bert en Kevin nette vaklui. Mijn eerste ervaring via werkspot en zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt. Mvg Stefan Postema
    (Bewerkt op 5 feb 2015)

dank je we gaan voor kwaliteit

Reactie geplaatst 5 feb 2015
  • Review door Erick, Vinkel
    Beoordeeld op 23 jan 2015
    CV incl. 1 radiator plaatsen in chalet
    Vandaag hebben John, Bert en Kevin een nieuwe Remeha Tzerra gemonteerd in ons vakantiehuisje in Vinkel. Oude boiler en geiser verwijderd, gaskachel ontkoppeld (deze bleef voorlopig staan) De ketel op een goede plek opgehangen en ook het drukvat netjes weggewerkt. Dit allemaal tegen een hele nette prijs keurig gemonteerd. Wij zijn erg tevreden met de service, de prijs en kwaliteit wat is geleverd. Alle 3 perfect werk geleverd
    (Bewerkt op 25 jan 2015)

hoi erick dank jullie ook voor de goede zorgen koffie ed was lekker

Reactie geplaatst 25 jan 2015
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 8 jan 2015
    vervangen condensafvoer
    Goed, duidelijk en netjes afgewerkt. bedankt.

henk dank je wel fijn dat je 1% tevreden bent

Reactie geplaatst 8 jan 2015
  • Review door Ruben, Spijkenisse
    Beoordeeld op 7 jan 2015
    CV ketel verwijderen en plaatsen
    Erg positief, ketel van 20 jaar vervangen voor een nieuwe Atag. werknemers werken hard door, maken alles op maat en de ketel hing in no-time. Bert & Kevin bedankt!
    (Bewerkt op 8 jan 2015)

ruben dank je

Reactie geplaatst 8 jan 2015
  • Review door Yilmaz, Venlo
    Beoordeeld op 22 dec 2014
    nieuwe CV ketel ophangen + aansluiten
    Ik heb Bij Hebro montage een Nefit TrendLine HRC30 ketel+ Moduline 300 gekocht en heb het ook laten monteren. John heeft de oude ketel in no time naar benden gehaald en de nieuwe netjes aangesloten. Alles bij elkaar heeft het niet langer dan 3 uur geduurd. Ik ben dik tevreden met het eindresultaat.Nogmaals bedankt John!

jij ook bedankt ook voor de koffie is altijd fijn

Reactie geplaatst 22 dec 2014
  • Review door Chris, Vlaardingen
    Beoordeeld op 9 dec 2014
    Offerte plaatsen nieuwe CV ketel.
    Vandaag heeft John met collega een nieuwe Remeha Tzerra gemonteerd . De afspraak was zeer snel gemaakt en tegen een hele nette prijs keurig gemonteerd. Ter plekke hadden wij nog wat extra werk, zoals radiator verwijderen en leidingen afdoppen Daar werd ook meteen werk van gemaakt, tegen een hele schappelijke prijs. Wij zijn zeer tevreden met de service, prijs en kwaliteit wat is geleverd in een zeer korte tijd ! Absoluut een aanrader ! Groetjes Chris en Nathalie te Vlaardingen

hoi chris en nathalie dank je succes nog met de verbouwing gr john en kevin

Reactie geplaatst 9 dec 2014