Jacco, Rotterdam
was een flinke uitdaging om de ketel met deze werkhoogte te plaatsen maar dat maakt het werk zo mooi bedankt
Reactie geplaatst 7 nov 2010Hebro Montage
Reactie geplaatst 7 nov 2010hoi bedankt voor de opdracht was weer een leuke klus
Reactie geplaatst 1 nov 2010blij dat je goed tevreden bent en dat we goed meedenken alleen dan jammer voor het gemiddelde punt
Reactie geplaatst 25 sep 2010is altijd moeilijk om het iedereen naar zijn zin qua prijs te maken maar als we dan niet in het budget passen en de prijs is niet goed kunnen wij er niks aan doen maar toc bedankt
Reactie geplaatst 23 sep 2010hoi jeroen bedankt voor je reaktie top bert heeft ook fijn bij je gewerkt gr john
Reactie geplaatst 17 sep 2010hoi geert was een fijne opdracht bedankt
Reactie geplaatst 17 sep 2010hoi nicolle ben blij dat je tevreden bent en de radiatoren zeer mooi zijn en naservice is heel normaal succes met je woning gr john
Reactie geplaatst 27 aug 2010zeer raar commentaar de geplaatset ketel werd een nefit proline u wilde zelf een moduline 2 (ipv de 3 die wilde u achteraf weer )vind dit niet netjes van u maar toch bedankt voor de klus wij denken trouwens altijd mee
Reactie geplaatst 27 aug 2010hoi remy van harte bedankt voor de opdracht en de hele goede zorgen we werden verwend
Reactie geplaatst 1 jul 2010