HBH Klussen

HBH Klussen beoordelingen (50)

• Review door Anouk, Voorburg
    Beoordeeld op 26 feb 2024

Lichtpunten: Installeren, Repareren

• Review door Irene, Den Haag
    Beoordeeld op 22 feb 2024

Badkamer: Vervangen en plaatsen douchewand/deur

Klus: plaatsen douchewand, vervangen douchelamp en aanpassing elektra. Diverse grote firma’s geraadpleegd: bijna onmogelijke opgave ivm aanwezige dorpel en maten bestaande muurtjes. HBH gaf aan dat het wel mogelijk was en gaven mij zelfs keuzemogelijkheden. Denken mee om tot creatieve oplossing te komen. Duidelijke offerte. Snelle reactietijd. Komen stipt afspraken na. Zeer net werk afgeleverd. Ruimen alles perfect op na werkzaamheden. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Heel erg blij met resultaat en de vriendelijkheid! Aanrader 100%!
  • Review door Cho Hang, Voorburg
    Beoordeeld op 3 jan 2024

Binnendeuren: Reguliere deur

Een geweldig team met goede communicatieve vaardigheden! Ze luisteren niet alleen aandachtig naar je feedback, maar reageren ook snel. Sinds juni 2023 hebben ze samengewerkt aan talloze bouwprojecten, en we hebben voortdurend contact gehouden. Bij kleine problemen toonden ze een snelle opvolging en efficiënte oplossing. Het team kenmerkt zich door hun beleefdheid en bescheidenheid.
    (Bewerkt op 4 jan 2024)

Bedankt voor de mooie woorden. Jullie feedback motiveert ons enorm en we zijn blij dat we kunnen bijdragen hebben aan jullie bouwprojecten.

Reactie geplaatst 4 jan 2024
  • Review door Klant van HBH Klussen
    Beoordeeld op 3 jan 2024

Keuken

Het team heeft uitstekend gepresteerd en overtrof onze ervaringen met eerdere aannemers. HBH toonde uitzonderlijke verantwoordelijkheid en een klantgerichte aanpak gedurende het hele project. Hun communicatie was effectief en toonde voortdurende aandacht voor onze verzoeken en feedback. Ondanks de veeleisende aard van de bouw binnen een krap tijdsbestek, waarbij ook veel partijen betrokken waren, hebben ze eerlijk gezegd een bewonderenswaardige klus geklaard. Dit omvatte taken zoals keukeninstallatie, pompinstallatie, rioolaanpassing, installatie van glazen schuifdeuren en verplaatsing van de wasmachine. Het eindresultaat toont een mooi en netjes uiterlijk. Eventuele benodigde aanpassingen werden prompt aangepakt en gereageerd, wat getuigt van hun responsiviteit op feedback.
    (Bewerkt op 4 jan 2024)

Mooi om te horen, uw positieve ervaring motiveert ons enorm! bedankt!

Reactie geplaatst 4 jan 2024
    Beoordeeld op 3 dec 2023

Schakelaars of stopcontacten: Installeren

• Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 29 nov 2023

Groepenkast installeren of vervangen: 5 groepen; Groepenkast instal...

• Review door Dennis Kuijpers , Nootdorp
    Beoordeeld op 27 nov 2023

Binnendeuren: 1 deur; Reguliere deur

Zeer nette werklui. Overleggen goed wat nodig is. Werken heel netjes. Heel blij mee.
    Beoordeeld op 16 nov 2023

Schakelaars of stopcontacten: 2 stopcontacten; Installeren

Werk is voltooid en alles werkt goed, Hisham is niet gekomen, maar zijn vader en broer kwamen opdagen. Ze spreken niet goed Nederlands, maar deden het werk wel in orde. Vader doet het werk met zorg en neemt de tijd, terwijl de broer in mijn gevoel wat gehaast is.
  • Review door Ilia, Den Haag
    Beoordeeld op 20 okt 2023

Reinstall cooktop with integrated extractor

• Review door Luuk, Delft
    Beoordeeld op 2 okt 2023