HB-installatiebedrijf

HB-installatiebedrijf beoordelingen (16)

• Review door Kees, Sprundel
    Beoordeeld op 10 mei 2023
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit
    Hakan is een enthousiaste vent, in de ochtend was hij nat van het zweten van het sjouwen naar boven met de zware dozen en in de middag van de regen bij het installeren van de buitenunit. Maar hij werkt professioneel, soldeert de beste koppelingen aan de buizen en controleert alles met moderne meet apparatuur. Ik vind zijn prijzen echt concurrerend een raad hem zeker aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Noordhoek
    Beoordeeld op 30 apr 2023
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit
    Wij zijn zeer tevreden. De klus was uitgebreider dan gedacht doordat er leidingen in de weg zaten. Alles is keurig opgelost en wij hebben een goed werkende airco. Een echte aanrader want niets was teveel.
  • Review door Kenan Vleesenbeek

Airco’s geplaatst

Ik wou graag airco’s geplaatst hebben in mijn huis. Hierbij heb ik contact gezocht en dit verliep soepel en vlot. Ik had zelf niet veel verstand van airco’s maar de monteur was echt heel duidelijk en legde het heel goed uit… Geen rare prijzen of extra kosten. De monteur doet gewoon wat er moet gebeuren en is erg klantvriendelijk… Ook als ik onderhoud nodig heb kan ik deze beste man benaderen. Kort om: geweldig!!
  • Review door M meijer

Airco installeren

Correcte monteur. Vraagt precies wat jouw wensen zijn en denkt mee indien je afwijkt van de “standaard” installatie. Wat kan wel/niet. Bent alle restmateriaal mee zodat hij een schoon huis achterlaat. Uitleg over de werking e.d. Wordt ook de tijd voor genomen. Geen haast klus dus 👍
  • Review door Van Miltenburg
    Beoordeeld op 3 apr 2023

2 multi split airco’s geplaatst.

Hb-installatiebedrijf denkt mee in mogelijkheden en oplossingen. Zeer prettig in de omgang en flexibel. Een bedrijf wat ik bij vrienden en kennissen zeker aanraad.
  • Review door Klant van HB-installatiebedrijf

Airco plaatsen

Ze kwamen hun afspraken na en ze hebben de airco’s op een professionele wijze geïnstalleerd .