harting-multidiensten

harting-multidiensten beoordelingen (13)

• Review door Jim Leiting
    Beoordeeld op 18 mrt 2017

Gevels voor en achter woonhuis van hout naar kunststof vervangen. Tevens diverse schilderwerken. Boeidelen met trespa vervangen. Schuurdak en goot van nieuwe dakbedekking voorzien.

De heren Harting zijn deskundige, betrouwbare installateurs. Zij geven vooraf een prijsopgave. De prijzen zijn concurrerend met andere installateurs. Zij houden zich aan de afspraken. Pas als het karwei volledig naar tevredenheid is gedaan, hoef je het resterend bedrag te betalen (meestal bij tekenen van contract 50% aanbetalen).
  • Review door Jannie Roepert
    Beoordeeld op 7 feb 2017

Badkamer geheel verbouwen alles eruit en een glazen douchewand,drain, badmeubel, inbouw toilet plaatsen. Voorzet muur maken in de douchehoek met vakken alles tot plafond betegelen. Toilet beneden geheel vernieuwen slopen en betegelen, inbouw toilet met nieuwe wasbak plaatsen.

Onze ervaring met Harting-multidiensten zijn uitstekend. De werkzaamheden zijn binnen budget,binnen planing, en met vakmanschap uitgevoerd. Wij kunnen iedereen aanraden gebruik te maken van de vakman.
  • Review door Klant van harting-multidiensten
    Beoordeeld op 31 jan 2017

Kunststof kozijn en schuifpui geleverd geplaatst, Schoorsteen demonteren en afwerken Hangend toilet geplaatst en betegeld.Verlaagd plafond en koof gemaakt, Sierpleister op muren. Groepenkast en Gevelbekleding geplaatst. VerfSpuiten plafond. Impregneren buitenmuren. Buitenkraan geplaatst

De fa. Harting heeft bij ons diverse klussen in een opdracht in ons huis gedaan. Het werk is uitstekend en volgens de planning gedaan. Daar waar nodig werden andere vakbekwame werklui ingezet. Tijdens de verbouwing was er steeds een goed overleg en werd er door hen goed meegedacht bij sommige aanpassingen. De kosten waren conform de offerte en stelden ons dus niet voor verrassingen. De mensen van Harting zijn erg aardige en prettige mensen om mee te werken. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en kunnen ze dan ook van harte aanbevelen.