H. Tuytel Grondverzet & Handel

H. Tuytel Grondverzet & Handel beoordelingen (264)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Papendrecht
    Beoordeeld op 15 sep 2018

Afval afvoeren

Perfect, binnen een kwartiertje reactie op de klus. 2 uur later was hij er al. De klus perfect uitgevoerd. Vervolgens gelijk een extra klus laten uitvoeren en ook dit is keurig opgepikt en naar volle tevredenheid uitgevoerd !! Kan deze vakman dan ook absoluut aanraden !! Zeer snel en komt zijn afspraken na ! Aanvulling op eerdere review: Komt vervolgafspraken totaal niet na. Smoesje na smoesje wordt er verzonnen. Als de klus in 1 keer geklaard kan worden prima, moeten er vervolgafspraken gemaakt worden zeer onbetrouwbaar !!
    (Bewerkt op 13 okt 2018)
  • Review door Lianda, De Moer
    Beoordeeld op 31 aug 2018

Berg tuinaarde van ca 70 m3 afvoeren

Wij hadden een berg tuinaarde van ca 70 m3 om af te voeren. Dat bleek uiteindelijk 100 m3 te zijn, vandaar dat de prijs van €1425 naar €1800 ging incl. BTW. Op woensdag contact gehad met dhr. Tuytel en op zaterdag hebben ze alles afgevoerd. Het was heel fijn dat het zo snel kon.!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Dolder
    Beoordeeld op 30 aug 2018

Afvoer schone grond in big bags (4 kuub zakken)

Prima, kon snel geregeld worden voor prima prijs
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doetinchem
    Beoordeeld op 6 aug 2018

Tuin afgraven / wortels verwijderen

Ik had op vrijdag de opdracht geplaatst en zaterdag had Herman de klus klaar. Alleen jammer dat het bestaande hekwerk wat ik wilde behouden toch ook door het graven hier en daar gesneuveld is. Dit had naar mijn idee anders gekunt. Verder ben ik zeer tevreden in de snelheid waarmee de klus geklaard is.
  • Review door Pieter, Sleeuwijk
    Beoordeeld op 3 mei 2018

2 boomstronken verwijderen,

Herman heeft bij ons 3 boomstronken verwijderd. De communicatie verloop soepel, erg vriendelijk en direct, dit heeft ons veel vertrouwen in Herman gegeven. Dit vertrouwen is hij zeer zeker waard als we terug kijken op het geleverde werk van Herman. Daarom zal ik zeer zeker aan Herman denken bij de eerst volgende klus. Het zal daarom wel duidelijk zijn dat wij Herman ten zeerste aan bevelen, en het is gewoon een hele vriendelijke vent.....
  • Review door sandra, Zoetermeer
    Beoordeeld op 3 mrt 2018

afvoeren grond 110m3

Herman reageerde snel en kwam zijn afspraken na. Prima om mee te werken.
  • Review door Jaco, Alblasserdam
    Beoordeeld op 30 jan 2018

Kappen meidoorn

super snel geregeld. Vriendelijke in de omgang, goed werk en ook alles weer netjes achtergelaten. Voor een volgende opdrachten weten wij bij wie we moeten zijn
  • Review door Jaouad, Rijswijk
    Beoordeeld op 21 jan 2018

Grindtegels uit tuin afvoeren

Netjes alle tegels opgehaald en voor een goede prijs extra nog meer tegels meegenomen dan vooraf gedacht.
  • Review door Machteld, Voorburg
    Beoordeeld op 6 jan 2018

Vaatwasser omhoog tillen

In hele korte tijd was de klus (oude kleine vaatwasser naar beneden, nieuwe zware vaatwasser naar boven) volledig naar tevredenheid uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Houten
    Beoordeeld op 5 jan 2018

SPOED Wasmachine afsluiten en gelijkvloers verplaatsen

Professioneel werk afgeleverd. Klasse, mannen!