GW Roozenburg Onderhoud en Montagebedrijf

GW Roozenburg Onderhoud en Montagebedrijf beoordelingen (16)

• Review door Jasper, Maassluis
    Beoordeeld op 18 feb 2011

Houtrot in deel kozijn

Gerard is eerst een keer komen kijken en heeft toen een keurig nette offerte gestuurd. N.a.v. zijn offerte hebben wij het houtrot in onze onderlat van het kozijn door hem laten repareren. Helaas bleek tijdens Gerard zijn werkzaamheden dat het erger was dan dat we van te voren dachten. In overleg is de prijs omhoog gegaan, maar gezien de kwaliteit van zijn werk alsnog een goede prijskwaliteit verhouding. Gerard heeft de kozijnen in drie dagen gerepareerd. Hij werkt keurig netjes, echt een aanrader!

Hoi Jasper en Marco, Hartelijk dank voor de lovende woorden en het mooie rapport cijfer. Ik ben blij dat ik er weer een tevreden klant bij heb. Mvg GW Roozenburg Onderhoud en Montagetimmerwerken.

Reactie geplaatst 18 feb 2011
  • Review door eleonore, Schiedam
    Beoordeeld op 7 jan 2011

binnen

Een hele beleefde vakman, die heeft laten zien dat hij weet wat hij doet. Werkt netjes en houdt zich aan zijn afspraak. Hij is niet beroerd om rommel op te ruimen. Hij geeft gratis advies. Het bedrag is naar aanleiding van de werkzaamheden die uitgevoerd moesten worden hoger geworden. Dat heeft hij dubbel en dwars verdient. Ik ben heel tevreden met het afgeleverde werk.
  • Review door Hoogenboom, Vlaardingen
    Beoordeeld op 14 okt 2010

Diverse timmerwerken zolder

• Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 26 jul 2010

Reparatie houtrot

Kwam eerst (vrijblijvend) langs voor overleg, en uitleg van de aanpak. Prijs was inclusief materiaal, We werden het snel eens, en de klus is in 2 stappen (i.v.m. drogen reparatiehars), snel, deskundig en vakkundig geklaard. Heel netjes gewerkt, en ook alles netjes opgeruimd. Zeer tevreden, en ik zou een nieuwe klus ook zeker door deze man laten uitvoeren.

bedankt voor de lovende woorden. ik hoop u nog eens van dienst te kunnen zijn. met vrgr GW Roozenburg Onderhoud en Montagetimmerwerken.

Reactie geplaatst 26 jul 2010
    Beoordeeld op 31 mei 2010

Koof maken in de keuken

Werkt heel netjes en secuur en geeft goede adviezen. De koof is prachtig gestuukt en ook de mechanische ventilatie is mooi doorgetrokken in de koof. Echt een vakman!!!!!! Eventuele foto's van het resultaat ben ik bereid op aanvraag te mailen.

sorry, ik zie het nu pas! vr bedankt voor de goede referentie. met vrgr GW Roozenburg Onderhoud en Montagetimmerwerken.

Reactie geplaatst 31 mei 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Pijnacker
    Beoordeeld op 4 mei 2010

Tweede deur in schuur maken

Gerard Rozenburg is eerst wezen kijken en dat leverde waardevolle tips op. De schuurdeur is tot volle tevredenheid geplaatst. Afspraken werden keurig nagekomen. De verbeterpunten die hij heeft aangedragen maken mij tot een tevreden klant. Ik kan hem bij u aanbevelen.