Guichi Reclame

Guichi Reclame beoordelingen (106)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 27 jul 2022
    Behangen: 21 m²; Behang aanbrengen, Oude behang verwijderen
    Zeer tevreden met het geleverde werk. Goed advies, houdt zich aan afspraken en duidelijk iemand die plezier in zijn werk heeft. Houdt ook zijn werkplek goed georganiseerd en opgeruimd. Het plan was eerst om het oude behang eraf te halen en dan nieuwe erop te zetten maar hij adviseerde om het oude erop te laten aangezien dan het nieuwe behang er mooier op zou zitten. Dit maakte de klus goedkoper dan eerst begroot dus erg fijn dat hij daar eerlijk advies in gaf.
  • Review door Cristiani, Voorhout
    Beoordeeld op 21 jul 2022
    Behangen: 12 m²; Behang aanbrengen
    Uitstekend communicatie en flexibel in beschikbaarheid. Heeft goed werk geleverd en is erg vriendelijk! Zeer tevreden!
  • Review door Richard, Vlaardingen
    Beoordeeld op 20 jul 2022
    Behangen: 30 m²; Behang aanbrengen
    Goede kwaliteit en communicatie verliep ook goed. Betrouwbare behanger, geen problemen gehad.
  • Review door Susanne, Dordrecht
    Beoordeeld op 13 jul 2022
    Behangen: 8 m²; Behang aanbrengen
    Zeer professioneel, werkt snel en met het eindresultaat ben ik erg blij. Een aanrader!
    Beoordeeld op 7 jul 2022
    Behangen: 14 m²; Behang aanbrengen
    De eerste afspraak kwam hij niet, ik belde hem op , hij vertelde dat zijn zoontje was gevallen. Had hier begrip voor maar hij had even kunnen afbellen. Meteen een andere afspraak gemaakt kwam op tijd en heeft keurig werk afgeleverd. Door mijn toedoen moest hij een andere afspraak voor die dag afbellen, want het was 25 m2 en niet 14 m2 wat behangen moest worden, miscalculatie van mijn kant. Hij heeft prima werk geleverd, had ook ideeën en is erg aardig. We zijn zeer tevreden over zijn werk.
  • Review door Sabrina , Dordrecht
    Beoordeeld op 24 jun 2022
    Renovlies behang: 1 kamer
    Super snelle service.
    Beoordeeld op 30 mei 2022
    Behangen: 13 m2; Behang aanbrengen
    Al een paar jaar geleden heeft hij een kamer behangen. Als ik er op terugkijk dan was het geen al te beste ervaring. Diagnose van wat er moest gebeuren (wel of niet direct behangen of eerst glasvezel aanbrengen, wel of niet muren eerst goed met lijm voorstrijken, etc.) ging langzaam. Hij moest ook verschillende keren terugkomen om ander/nieuw materiaal te halen/brengen. Klus werd zodoende noodgedwongen gespreid over meerdere dagen. De afwerking is daarnaast niet netjes. Randjes an plafond zijn niet scherp afgesneden. behang achter de radiator laat inmiddels los. Het is een aardige vent en hij is zeker flexibel, maar kwaliteit had in ons geval echt beter gekund
    (Bewerkt op 7 jul 2022)

Beste, jammer om dit zo te horen, ook jammer dat je me niks hebt laten weten. En vind het wel kwalijk dat je pas na jaren dit review schrijft. En de meest vreemde is je geeft je buurvrouw mijn nummer om ook daar te behangen ? En omdat ik niet de klus heb aangenomen heb ik opeens dit review??

Reactie geplaatst 7 jul 2022
  • Review door Vera, Zevenbergen
    Beoordeeld op 4 mei 2022
    Behangen: 9 m²; Behang aanbrengen
    Via werkspot.nl met Omar Guichi in contact gekomen. Waar anderen het lieten afweten, liet hij wel snel van zich horen. Omdat behang op dat moment nog niet binnen was, konden we nog geen definitieve afspraak maken. Bij binnenkomst had hij binnen een week de tijd om te komen behangen. Was super dat we er niet lang op hoefden te wachten. Helaas door een foutje in zijn eigen agenda ging die afspraak niet door. Waren enigszins teleurgesteld, maar hij heeft alles in het werk gesteld om toch zo snel mogelijk te komen. 3 dagen later was hij er alsnog. Superblij met het resultaat. Was het wachten zeker waard. Daarnaast is Omar een hele beleefde, betrouwbare en aardige jongen. Laat zien wat en hoe hij het doet en levert goed werk af. Mochten we ooit nog een behanger nodig hebben , dan zullen wij hem zeker contacten.

Beste Vera, Bedankt voor je review, ben blij om te horen dat je tevreden bent over de werkzaamheden! Ik zie je graag weer bij de volgende muurtje :).

Reactie geplaatst 4 mei 2022