Jan is een leuke vlotte kerel, weet van aanpakken, denkt ontzettend goed met je mee. Zekere een sociale en vriendelijke man, die mijn zolder keurig netjes afgewerkt heeft. Hij was iedere keer netjes op tijd en heeft alles opgeruimd achtergelaten.
Jan heeft bij ons 3 grote dakramen vervangen en een koof getimmerd. De drie dakramen zijn in 1 dag vakkundig en netjes vervangen, het eindresultaat een heel nieuw aanzicht op zolder. Alle rotzooi heeft hij meegenomen. Jan is prettig in de omgang, neemt de tijd die nodig is en denkt mee. Koof in keuken is net zo netjes geplaatst. Wij zijn super tevreden en zouden hem zo weer voor een klus bellen.
Wij hebben echt heel erg prettig met Jan gewerkt. Bij hem geen praatjes, maar praktische oplossingen en hard werk. Naast het renoveren van de zijwangen van onze verouderde dakkapel hebben we Jan ook gevraagd de dakbedekking te vervangen, de zolder te isoleren en de afwerking van de zolderkamer te verzorgen. Alles netjes uitgevoerd en tegen een scherpe prijs. Het is een plaatje geworden. Jan - bedankt en zeker tot ziens.
Jan is een prima timmerman. Gezellig en vakkundig. Hij denkt mee over welk product het beste past en geeft advies over de juiste plaatsing. Het afval wordt keurig netjes meegenomen.
Als enige gaf Jan Groeneveld antwoord op mijn vragen die ik had gesteld. De andere deden alleen een bod. Jan is en werkt constant correct en op een hoog niveau. Alles volgens afspraak en prima afwerking. Met andere woorden een topper.
Prima klusser die ik een ieder kan aanraden. Naar aanleiding vd klus heb ik een nieuwe opdracht aangeboden.
Een heel klein minpuntje is waren de afgeslepen dakpannen; enkele extra zaagsneden zou het aanzicht (zonder de overdekkingsnaden) doen verbeteren en een volle 10 opleveren.
Jan Groeneveld heeft op vrijdag 13 januari 2 dakramen geplaatst.
Prima verlopen klus netjes afgewerkt alle rommel meegenomen.
Ik beveel deze man zeker aan.
Naar aanleiding van de bieding heb ik In eerste instantie telefonisch contact gehad om de mogelijkheden te bespreken. Jan Groeneveld kwam direct met wat aanbevelingen, al met al gaf dat het vertrouwen. Gisteren zijn de dakramen geplaatst volgens afspraak. Jan werk alleen en is met zo'n klus toch wel een dag bezig. Voordat hij start hebben we nog even snel overleg gehad over de juiste plaats. Jan werkt netjes alles af en let niet op tijd.
We hopen hem bij een volgende klus weer te kunnen inhuren.