Jan Groeneveld heeft een uitstekende klus afgeleverd. Voordat de opdracht werd gegund is hij vrijblijvend langs geweest om de situatie op te nemen. Daarbij heeft hij actief meegedacht en zonodig advies gegevens. Hij kon zeer snel uitvoeren wat wij ook graag wilden. Op de dag van uitvoering precies op tijd aanwezig en wilde geen hulp van onze kant aanvaarden. Dakpannen keurig buiten op maat gemaakt (geeft veel stof) en alle afval keurig afgevoerd. Zolder ook achtergelaten zoals hij deze gevonden had, ronduit netjes. Deze vakman werkt ook erg efficiënt en heeft niet een keer onnodig van zolder naar beneden gelopen. Altijd was er wel afval of een onderdeel mee te nemen.
Door het precies nakomen van gemaakte afspraken, prettige omgang en nette prijs, zal ik deze vakman zeker bij een volgende opdracht contacten om een offerte te maken. Als deze acceptabel is, mag hij de opdracht wederom uitvoeren.
Een pluim voor deze vakman.
PS. Leg de 8 voor de prijs niet als negatief uit, het was niet de beste prijs, maar de kwaliteit heeft voor ons de doorslag gegeven.