Groeneveld Totaalbouw

Groeneveld Totaalbouw beoordelingen (165)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandam
    Beoordeeld op 10 aug 2010
    Dakramen plaatsen
    Twee Fakro dakramen laten plaatsen van 114 x 118 . Geplaatst netjes volgens afspraak . Goede , gemotiveerde en betrouwbare vakman . Die de klus voor een goede prijs heeft uitgevoerd .
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend
    Beoordeeld op 26 jul 2010
    Het leveren, plaatsen en afwerken van 4 velux dakramen
    Jan Groeneveld is ondanks de afstand toch vooraf even komen kijken. Toen is gebleken dat een ander formaat raam beter zou passen in ons dak. De week daarna zijn de drie ramen al geplaatst. De ramen zijn netjes afgewerkt. Jan kiest niet altijd voor de snelle en makkelijke weg, als iets meer tijd kost maar wel een beter en mooier resultaat oplevert dan gaat hij daarvoor. Alle rommel is aan het einde van de dag netjes opgeruimd. We hadden er alleen even aan moeten denken om de laminaatvloer van te voren af te plakken. Wij zijn erg blij met onze dakramen. Kortom, wij kunnen hem van harte aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 23 jul 2010
    Vervangen twee dakramen
    De klus is prima uitgevoerd. Vanwege een kleine tegenslag zijn ze iets langer bezig geweest dan gepland, maar hier werd niet moeilijk over gedaan en de klus werd keurig afgerond. De boel werd netjes opgeruimd achtergelaten en het afval afgevoerd. Zeker aan te raden voor een volgende klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 22 jul 2010
    Plaatsen en leveren Velux Dakraam 55x78
    op tijd, juiste spullen bij zich, goed werk en alles netjes achtergelaten, tevreden dus
    Beoordeeld op 19 jul 2010
    Leveren en plaatsen Velux dakraam
    Nou, als we hem voor alles een 10 geven zullen we wel heel tevreden met hem zijn geweest :)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 17 jul 2010
    plaatsen dakraam merk WICKES
    klantvriendelijk, vakbekwaam en houd zich netjes aan afspraken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gorinchem
    Beoordeeld op 16 jul 2010
    4 dakramen inclusief plaatsen + aftimmeren
    Jan Groeneveld is een harde werker en een vakman. Er moest nog iets hersteld worden en dat is naar tevredenheid opgelost.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lage Zwaluwe
    Beoordeeld op 7 jul 2010
    levering+plaatsing/afwerking 2 velux dakramen S06
    Planning diende door omstandigheden bijgesteld te worden: Jan dacht heel positief mee en kwam met een goed voorstel. Ondanks de grote hitte (> 30 graden) heeft hij in de zon de 2 dakramen geplaatst en keurig afgewerkt. We zijn dik tevreden met het resultaat en overwegen een andere klus in huis ook bij Jan in uitvoering te geven.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Reeuwijk
    Beoordeeld op 5 jul 2010
    Plaatsen/Vervangen 2x velux raam
    Deze man is echt een topper. Werkt zeer netjes en ruimt na zijn werkzaamheden ook alles keurig op. Ik kan deze man aan iedereen aanraden.