Groeneveld Totaalbouw

Groeneveld Totaalbouw beoordelingen (165)

• Review door Reinoud, Katwijk
    Beoordeeld op 7 nov 2010
    1 Velux GGU p10 dakraam leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning
    We hebben Groeneveld totaalbouw een Velux dakraam laten plaatsen in ons nieuwbouwhuis. Dit moet volle tevredenheid! Hij heeft het raam zelf meegenomen, geplaatst en keurig afgewerkt. super! Bovendien kon het raam binnen een week geleverd worden.
  • Review door Rob, Maarssen
    Beoordeeld op 5 nov 2010
    Verplaatsen 2 dakvensters en plaatsen 6 dakvensters
    Vanaf het eerste moment tot de uiteindelijke oplevering heb ik een goed gevoel gehad over Groeneveld Totaalbouw. Er wordt goed meegedacht over de mooiste realisatie. Dat gecombineerd met een heldere communicatie over wanneer de klus uitgevoerd zou worden en woord gehouden over de prijs. Verder is Jan bijzonder flexibel en nooit te beroerd om overige hand en span diensten te leveren. Het feit dat we zijn nieuwe aanhanger mochten gebruiken om 's avonds wat spullen over te verhuizen geeft eigenlijk weer hoe Groeneveld Totaalbouw werkt: open, persoonlijk en vertrouwd. Kortom; bij een volgende verbouwing weet ik wie ik als eerst bel!
  • Review door Wouter, Landsmeer
    Beoordeeld op 31 okt 2010
    Leveren en plaatsen tweetal velux dakramen
    Jan heeft 2 velux ramen vlot geplaatst. Binnen 4 uur zaten beide ramen erin, vlak voor de regen. Afwerken kostte nog eens 2 uurtjes, allemaal erg netjes gedaan ook, rommel opgeruimd. Prima vakman! en voor een goede prijs! Bedankt Jan ';)
  • Review door Eva, Maarssen
    Beoordeeld op 31 okt 2010
    Dakraam groot laten plaatsen
    Onze opdracht is veranderd naar het plaatsen van 1x GGU S06 en 1x GGU C04. Daarbij zijn gerekend: Gootstukken leveren en plaatsen, aftimmeren van 3 ramen, een zonnescreen voor een GGL U08, diverse balken voor montage, het eventueel slijpen van dakpannen en het afvoeren van puin. Onze ervaring met Groeneveld totaalbouw is uitstekend. Alles gaat in goed overleg en onduidelijkheden of vragen worden professioneel beantwoord. Onze dakramen zitten er mooi in en zijn netjes afgewerkt, ook de betimmering van ons bestaande raam is in de zelfde stijl als het nieuwe gemaakt. Na afloop is al het bouwafval netjes meegenomen. Al met al zouden wij Groeneveld Totaalbouw bij vrienden en familie zeker aanbevelen.
  • Review door Marco, Vleuten
    Beoordeeld op 29 okt 2010
    Plaatsen 3 velux dakramen
    Een echte vakman die zijn werk verstaat ! Jan heeft 3 velux dakramen geplaatst en zeer netjes afgetimmerd.
  • Review door Edwin, Rotterdam
    Beoordeeld op 20 okt 2010
    3 dakramen plaatsen
    Jan heeft bij ons 3 dakramen, 2 deuren en een tussenmuur geplaatst. Het gehele traject is ons goed bevallen, omdat Jan goed doorwerkt, goed met ons meedacht en de verbouwing netjes heeft afgeleverd tegen een sterke prijs. Wij gaan in de toekomst met andere werkzaamheden zeker weer Jan inschakelen.
  • Review door Dijkshoorn, Maarssen
    Beoordeeld op 14 okt 2010
    Oud dakraam vervangen voor nieuwe.
    Heeft goed werk geleverd!! Het dakraam zit er strak in en is fantastisch afgewerkt. Alles verder netjes volgens afspraak verlopen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 12 okt 2010
    Vervangen 2 kanteldakramen
    Prima vakman, netjes afgewerkt. Goede communicatie.
  • Review door Gerard, Rosmalen
    Beoordeeld op 7 okt 2010
    Velux dakraam plaatsen
    Eerste keer dat ik een klus plaatste via deze site en meteen dik tevreden over mijn keuze. Jan Groeneveld van Groeneveld Totaalbouw is aardig, betrouwbaar, vakkundig, niet te duur en netjes in de afwerking. En daarbij nog snel ook. Niet zeuren, koffie opdrinken en aanpakken! Mijn Velux dakraam (dat ik toevallig zelf al had aangeschaft maar hij ook gunstig had kunnen leveren) zit er strak in. Klasse! Ik raad iedereen deze vakman aan. Groet, Gerard te Rosmalen.
  • Review door van Engelen, Eindhoven
    Beoordeeld op 5 okt 2010
    Plaatsen nieuw Velux dakraam
    We hebben hele duidelijke afspraak gemaakt en Jan is ze volledig nagekomen. Tijdens het plaatsen heeft hij ook nog gewezen op mogelijke problemen die we met het dak konden krijgen ivm eerdere lekkage. Snel gemonteerd en keurig afgehandeld