Groen klimaat techniek

Groen klimaat techniek beoordelingen (95)

• Review door Harm, Utrecht
    Beoordeeld op 31 jul 2024
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit
    Wat een fijn bedrijf. Reageren supersnel op mijn offerteaanvraag. Een ander bedrijf kwam eerst kijken, zou een offerte uitbrengen en heb ik nooit meer iets van gehoord. Nee dan Groen: 2 aardige en kundige monteurs die goed meedachten en de klus in een ruime ochtend fixten. Naderhand werden mijn vragen naar tevredenheid beantwoord. Enige punt van kritiek zou kunnen zijn dat mijn zojuist gewitte muur wat smoezelig was geworden. Was een beetje voorzien en de schilder heeft het inmiddels opgelost. Superfijne ervaring en de eerste aanbevelingen hebik inmiddels gedaan.
  • Review door Albert Jan, Krommenie
    Beoordeeld op 26 jul 2024
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; In overleg
    Communicatie vooraf voornamelijk via whatsapp, maar was zeer snel met reageren en prettig. Installatie van de airco op onze zolder is prima uitgevoerd door 2 vriendelijke en kundige monteurs. Netjes gewerkt en schoon achtergelaten. Wel een minpuntje voor de planning. Bedrijf kon snel plaatsen voor een zeer scherpe prijs, maar een dag voor de eerste geplande datum konden ze toch niet komen. Voor mij speelde dit juist mee in keuze voor dit bedrijf. Volgende datum was bijna twee weken later en toen wat rommelig qua plannen tijdstip.

Hi! Bedankt voor uw feedback wij zullen hier zeker meer opletten! Geniet van de airconditioning installatie deze zomer! Sam Groen klimaat techniek

Reactie geplaatst 26 jul 2024
  • Review door Steph, Zoetermeer
    Beoordeeld op 10 jul 2024
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Multisplit
    Communicatie met het bedrijf was fijn en verliep goed. Tijdens de plaatsing werd met ons meegedacht hoe wij het zouden willen. Zowel het appcontact als het persoonlijk contact was fijn. Zeker een aanrader!
  • Review door Numaad, Spijkenisse
    Beoordeeld op 15 jun 2024
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit
    Vandaag hebben de professionals van Groen Klimaat Techniek een Haier 3.5kw airco bij mij thuis geïnstalleerd, en ik ben buitengewoon tevreden met zowel het product als de service. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke installatie, straalde het team van Groen Klimaat Techniek professionaliteit uit. De installatie zelf verliep vlekkeloos. De technici werkten efficiënt en nauwkeurig, en zorgden ervoor dat alles netjes werd achtergelaten. Ze gaven duidelijke instructies over het gebruik en het onderhoud van de airco, wat ik erg op prijs stelde. Het was duidelijk dat ze veel ervaring en kennis in huis hebben. Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn ervaring met Groen Klimaat Techniek. Ze hebben echt vakwerk geleverd en ik zou ze zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en professionele klimaatoplossingen. Bedankt, Groen Klimaat Techniek, voor jullie uitstekende service en het verbeteren van mijn wooncomfort!