Green Man Gardens

Green Man Gardens beoordelingen (86)

• Review door Jessica, Monnickendam
    Beoordeeld op 3 mei 2020

Tuinonderhoud: Bomen snoeien

Helemaal top! Seamus dacht met me mee, iets wat erg fijn was aangezien ik nog niet zo lang een tuin heb. Hij hield zich aan de gemaakte afspraken en was duidelijk in de communicatie. No nonsens en een harde werker.
  • Review door Justin, Huizen
    Beoordeeld op 18 apr 2020

Tuin: olijfwilgen snoeien; 2 bomen

5 stars! Seamus is a real garden expert and did a great job pruning our trees in a specific way. He also gave lots of useful advice on other plants in my garden. Hope to see him back next year.
  • Review door Robbin, Hoofddorp
    Beoordeeld op 12 apr 2020

Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 1; Heg verwijderen

Zéér tevreden. Aardige man, fijn contact, open, vriendelijk en werkt hard. Klus is naar tevredenheid uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 10 apr 2020

Tuinonderhoud: 50 m2; Bomen snoeien, Struiken bijwerken

Seamus is ingenieus en heeft het werk op een voorbeeldige manier uitgevoerd. Daarnaast heeft hij ons veel geholpen met de verdere inrichting van onze tuin en heeft hij onze wensen altijd centraal gesteld. Ik kan me geen betere en betrouwbaardere tuinier voorstellen en kan Seamus zonder voorbehoud aanbevelen.
  • Review door Frits, Alkmaar

Tuin: Afzagen en verwijderen ; 2 bomen

Keurig en geheel volgens afspraak uitgevoerd. Na afloop alles netjes achtergelaten. Zeker een aanrader.
  • Review door Rogier, Heemstede

Beplanten: Struiken planten

Seamus was echt perfect. Waanzinnig goed. Grote aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen

Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 1; Struiken verwijderen

Bamboe weghalen, uitstekend gedaan. Prettig persoon, met verstand van zijn vak. Communiceert goed en duidelijk. Weet en zegt ook wat hij niet kan. Geeft nuttige adviezen over andere tuinissues. Voor een volgende klus vraag ik hem zeker weer. Thanks Seamus!
  • Review door Adel, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 mrt 2020

Tuinonderhoud: Struiken bijwerken, Onkruid verwijderen

Seamus did an excellent job on my vegetable garden. Not only did he do the work needed, he also gave lots of great advice and was a pleasure to have around. I happily recommend Seamus!
    Beoordeeld op 20 mrt 2020

Tuinonderhoud: 30 m2; Onkruid verwijderen, Bladeren opruimen, Tuin...

Hele prettige ervaring! Niet alleen kennis van zaken maar ook heel prettig communiceren. Vooraf even het werk doorgesproken en uitvoering van werk was top!
  • Review door Joan, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 mrt 2020

Tuinonderhoud: Laurierhaag snoeien en evt planten bijwerken

Prima werk geleverd, goeie afspraken gemaakt, keurig op tijd. Grote laurierhaag gesnoeid en diverse andere struiken. Ben er heel blij mee!