Binnenschilderwerk: 30 m² wanden; 2 m² plafonds; Slaapkamer(s)
Ze hebben heel goed werk afgeleverd en geven goed advies. Zeker een aanrader.
Review door Klaas, Franeker
Klaas, Franeker
Beoordeeld op 17 nov 2021
Behangen: 35 m²; Behang aanbrengen
Ontzettend blij met het gedane werk. Daar de klus last-minute uitgevoerd moest worden ivm levering keuken, de klus op werkspot gezet. Dhr en mevr reageerden snel, professioneel en konden 2 dagen later het behang al aanbrengen. Alles zit er strak in, een stukje meerwerk was ook geen probleem. Absoluut aan te raden!!!
Review door Jaap, Kampen
Jaap, Kampen
Beoordeeld op 7 nov 2021
Behang verwijderen: 4 rooms; 150 m²
Wat een toppers. Man en vrouw werken geweldig samen. Wij zijn superblij en gelukkig met het resultaat. Er zijn eigenlijk geen woorden voor.
Dank jullie wel familie Pytko, jullie zijn een top team.
Jaap en Irma
Nieuwegein
Review door Werkspot-gebruiker uit Sneek
Werkspot-gebruiker uit Sneek
Beoordeeld op 27 sep 2021
Behang verwijderen: 150 m2
Zeer fijne mensen om mee te werken. Ze werken hard en zijn zeer veelzijdig en kundig in hun werk. Ze leveren goed werk en denken graag mee. Ook leveren ze de plek waar ze gewerkt hebben schoon op. Bij een nieuwe klus vraag ik ze weer!
Review door Aafke, Grootegast
Aafke, Grootegast
Beoordeeld op 22 sep 2021
Behangen: Behang aanbrengen, Oude behang verwijderen, +Sauzen plafonds
Kasia (en zoon) heeft prachtig werk geleverd. Ik heb geen verstand van schilderen en al helemaal niet van behang- en verfsoorten/merken dus haar adviezen waren zeer welkom.
Dat Kasia snel aan de slag kon vond ik helemaal top, we hebben zelf even een handje geholpen door het oude behang te verwijderen.
Van harte aanbevolen!
Review door Anne, Groningen
Anne, Groningen
Beoordeeld op 15 sep 2021
Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds, Kleine delen bijwerken; 35 m2...
We zijn heel blij met het resultaat, er is heel mooi werk geleverd en de schilders waren flexibel en snel. Van harte aanbevolen!!
Review door Sander, Emmen
Sander, Emmen
Beoordeeld op 11 sep 2021
Behangen: 13 m2; Behang aanbrengen, Oude behang verwijderen
Ze hebben onze muur behangen. Mede omdat er een schouw van de openhaard in zat dachten we dat we dit het beste uit te kunnen besteden. Bleek dus ook dat het huidige behang er nog af moest. Allemaal prima uitgevoerd door dit bedrijf. Kwamen keurig op de afgesproken tijd. Niks te klagen!
Review door Femke , Langelille
Femke , Langelille
Beoordeeld op 26 jul 2021
Renovlies behang: 2 kamers
Kasia heeft het echt geweldig gedaan. Heel snel & strak. Ik zou iedereen aanraden om het behang aan te laten brengen door Kasia! Erg blij mee ☺️
Review door Wijnand Boere, Steenwijk
Wijnand Boere, Steenwijk
Beoordeeld op 23 jul 2021
Behangen: 35 m2; Behang aanbrengen
Goed werk van Kasia. De slaapkamer is netjes behangen. Fijn dat dit kon in deze vakantie tijd.
Review door Mats, Assen
Mats, Assen
Beoordeeld op 30 jun 2021
Binnenschilderwerk: 95 m2 wanden
Wat een vakmensen! De klus liep anders dan gedacht maar we zijn héél erg blij met het resultaat. Vakkundig, precies, plezierig: wij gaan ze meer klussen geven! 🙂