Glas en Kozijnhandel Hamerslag

Glas en Kozijnhandel Hamerslag beoordelingen (368)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 23 okt 2011

Vervangen draaiend deel raamkozijn

• Review door Marlies, Wassenaar

11x enkelglas vervangen door dubbelglas

Wat een harde werkers. Nauwelijks tijd voor koffie of lunch. Geheel volgens afspraak uitgevoerd, tegen een goede prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 26 sep 2011

Dakkapel aanpassen: nieuw kozijn + dubbel glas

• Review door Paus, Den Haag

2 Draairamen

• Review door Sharon, Zuidland
    Beoordeeld op 19 sep 2011

Ruit (figuurglas) vervangen schuurdeur

Een aantal weken geleden is de heer Hamerslag bij ons geweest om het raampje van de schuurdeur te vervangen. Voor ons kwam het beter uit als het niet overdag was i.v.m. werk en dat was geen probleem. Ik had aangegeven dat ik niet goed wist welk type glas we wilden, toen had hij gewoon alle twee de soorten glas meegenomen zodat ik ze kon zien en dan kon kiezen. Het plaatsen is netjes en vlot gedaan. Perfecte service! Als ik nog eens glas moet laten vervangen bel ik zeker de heer Hamerslag!
  • Review door Remco, Bergschenhoek
    Beoordeeld op 3 sep 2011

Sectionele Garagedeur vervangen door deur en kozijn

We zijn erg tevreden over het resultaat van ons nieuwe kozijn in de garage. De tijd tussen plaatsen van de klus op werkspot en het plaatsen van het kozijn waren minder dan 3 weken. Meneer Hamerslag denkt goed mee, heeft goede ideeen en de werkzaamheden zijn met grote zorg verricht. Een aanrader!
  • Review door D., Spijkenisse
    Beoordeeld op 30 aug 2011

Herstel houtwerk kozijn (vervangen)

Conform opdracht netjes uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 22 aug 2011

Zolderraam vervangen

• Review door PH, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 20 aug 2011

Vervangen glas in pui

Vakkundig geplaatst, na wat vertraging vanwege gesloten glasfabrieken. Kwamen zelfs op zaterdagavond monteren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Pernis Rotterdam
    Beoordeeld op 18 aug 2011

Lekke ruit vervangen

Alles tot in de puntjes en op tijd geregeld, nergens meer omkijken naar. Zelfs de afhandeling met de verzekering heeft dhr. Hamerslag uit handen genomen. Resultaat is goed en netjes afgewerkt.