Glas en Kozijnhandel Hamerslag

Glas en Kozijnhandel Hamerslag beoordelingen (368)

• Review door Monique, Voorburg
    Beoordeeld op 22 okt 2012

Glasplaten voor eet- en salontafel

Wat een aardige mensen. Prima vakwerk geleverd. Binnen het budget en op de afgesproken dag. Ik kan het zeker aanraden! Hartelijk bedankt, de tafels zien er prachtig uit met de mooie glasplaten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maasdijk
    Beoordeeld op 13 okt 2012

lekkage dak en vervangen dubbelglasramen

• Review door johan, Spijkenisse
    Beoordeeld op 11 okt 2012

Vervangen velux ggl 08

• Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 2 okt 2012

Vervangen lekke ramen

Piet Hamerslag heeft de opdracht naar behoren uitgevoerd en de ramen zitten er weer goed in. Aangezien het kozijn ook vervangen moet worden heeft Piet ook daar een offerte voor uitgebracht. De timmerman die het kozijn heeft geplaatst liet wel een steekje vallen (oude kozijn buiten laten staan zonder enige bericht), maar verder is alles goed geplaatst. Voldoende afwerking.
    Beoordeeld op 24 sep 2012

Openslaande raam vervangen voor glasplaat.

Slecht, kon zelf niet komen en heeft een vervanger geregeld welke slecht werk heeft geleverd.
    (Bewerkt op 11 feb 2016)

Het is jammer dat u pas na 3,5 jaar een review geeft en dat u in 2 niet heeft aangegeven dat u niet tevreden was. Als u het toen had aangegeven had ik er nog iets aan kunnen doen. Aangezien u de rekening betaald had ben ik er vanuit gegaan dat het goed was

Reactie geplaatst 11 feb 2016
  • Review door M., Rotterdam
    Beoordeeld op 6 sep 2012

Raamkozijn plaatsen in deurkozijn

Deze mannen weten hoe je daadkrachtig een klus uitvoerd en hebben dat dan ook gedaan. Dit voor een zeer beconcurrerende prijs. Klasse!
  • Review door faber, Dordrecht
    Beoordeeld op 4 sep 2012

dubbel glas..

Heel tevreden met P.W Hamerslag,was erg vlot bij mij thuis om het glas op te meten ,en in de zelfde week had ik het al binnen.Het ging om 8 ramen.(dubbel glas ).
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 29 aug 2012

Glasplaat voor keukenkastje

• Review door Robbert, Wateringen
    Beoordeeld op 20 aug 2012

Kozijn bestellen en plaatsen

Alles netjes, snel en vakkundig gedaan. Per ongeluk ging er een plaatje kapot. Deze werd netjes op maat gemaakt, geverfd en erbij geplaatst! Een goed bedrijf! Heb ook gelijk een vervolg opdracht met ze geregeld!
  • Review door jansen, Puttershoek
    Beoordeeld op 3 jul 2012