GeertsVerhuizingen

GeertsVerhuizingen beoordelingen (25)

• Review door Jacqueline, Zoetermeer
    Beoordeeld op 30 okt 2017
    bankstel ophalen
    Ik ben zeer tevreden over Geerts Verhuizingen. Prettig contact, duidelijke afspraken en correcte afhandeling van de klus.
  • Review door Rob, Velserbroek
    Beoordeeld op 29 okt 2017
    Verhuizing van A naar B voor een afgeronde all-in prijs
    Van Velserbroek naar Heemstede Erg professioneel, erg prettige vakkundige Jongens niets beschadigd of gebroken Klasse jongens!! dit tegen een zeer redelijke prijs..... Groeten Rob en Miek
    (Bewerkt op 31 okt 2017)
  • Review door Yung Yi, Enschede
    Beoordeeld op 10 okt 2017
    Verhuizen van Enschede naar Maarssen
    Verhuisd van Enschede naar Maarssen. Alles verliep goed en makkelijk en snel! Ze hebben alles ook keurig netjes afgeleverd op plaats van bestemming. Demonteren/monteren van kasten verliep allemaal prima! Ik had zelf de meeste spullen al in verhuisdozen liggen. Voor de gordijnen had ik geen dozen meer over, die hebben ze zelf nog netjes in verhuisdoos gelegd! Ze hebben ook meegeholpen met plafondlampen demonteren.
  • Review door Manon, Den Haag
    Beoordeeld op 5 sep 2017
    Verhuizers gezocht, 2x verhuizen
    Super ervaring! Voor het eerst verhuizers gebruikt en erg tevreden. Ze hebben de spullen van mijn moeder met uiterste zorg behandeld. Van het oude huis naar de opslag en een maand later van de opslag naar het nieuwe huis. Ook erg fijn dat we verhuisdozen en inpakpapier kregen. Erg vriendelijke en bekwame medewerkers. Mocht ik weer verhuizers nodig hebben, dan zal ik ze zeker weer inhuren.
  • Review door Jochem Van Den brink
    Beoordeeld op 7 aug 2017

Verhuizing

Uitstekende verhuizing gehad, professioneel, stipt en meedenkend. En dat binnen een korte termijn, inclusief verhuislift. Aanrader.
    (Bewerkt op 15 aug 2017)
    Beoordeeld op 5 aug 2017
  • Review door Monique, Uithoorn
    Beoordeeld op 4 jul 2017
    Boxspring2 van bg grond nr 3e etage
    Mijn ervaring met GeertsVerhuizingen is vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering prima verlopen. Snelle reactie, goede prijs, prima communicatie en het belangrijkste, de klus is snel en goed geklaard. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden.
  • Review door Carel, Eindhoven
    Beoordeeld op 2 jul 2017
  • Review door zahir, Groningen
    Beoordeeld op 29 jun 2017
    Verhuizing
    Aardige mannen op tijd kwamen ons helpen met het verhuizen, keurig werk, netjes en hardwerkend. Ik zal ze zo weer oproepen als ik weer zou verhuizen. Ik raad ze van harte aan.