GeertsVerhuizingen

GeertsVerhuizingen beoordelingen (25)

• Review door Leonard, Amstelveen
    Beoordeeld op 3 feb 2019
    Verhuizen
    Exceptional service and very professional moving company. We are very happy with our choice of moving company and we will contact them in the future if/when we need to move again.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 5 mei 2018
    Meubilair verhuizen
    Vaardige verhuizers, vriendelijk met verstand van zaken. Gaan netjes om met je spullen. Werken hard en snel voor een zacht prijsje. Zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 31 jan 2018
    verhuizen kast
    Prima geregeld. Snel, goed, duidelijk. Kortom: heel tevreden.
  • Review door Cees, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 dec 2017
  • Review door Michelle, Amsterdam
    Beoordeeld op 26 nov 2017
    Verhuizen
    Supergoed, een dikke tien! Ze waren mooi op tijd en communicatie was ook prima. Ik beveel iedereen Geerts Verhuizingen aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oosterwolde
    Beoordeeld op 2 nov 2017
    verhuizing inboedel van oosterwolde naar oosterhesselen
    super uitgevoerd door de mannen en het was echt op en top. vakmensen die weten wat ze doen en duidelijk in alle communicatie.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Venlo
    Beoordeeld op 31 okt 2017
    Verhuizing Venlo naar Utrecht
    Dit zijn echt topmannen, overduidelijk met veel ervaring. Zij hebben mij verhuisd van het zuiden naar midden Nederland. Zij gingen zeer professioneel te werk. Alle spullen werden zorgvuldig en aandachtig gehanteerd. Zij waren daarnaast zeer vriendelijk en respectvol. Gedurende het hele proces, voor, tijdens en na werd er professioneel en duidelijk gecommuniceerd. Verhuizen is een stressvolle gebeurtenis, waar veel bij komt kijken. Zij hebben mij dan ook de stress en veel regelwerk ontnomen door hun vakkundige en betrouwbare handelen. Qua prijs waren zij daarnaast meer dan schappelijk. Kortom, een echte aanrader!