Fresh & Clean Services

Fresh & Clean Services beoordelingen (17)

• Review door Edwin, Diemen
    Beoordeeld op 26 jun 2019
    Schoonmaak self storage vestiging Diemen met 380 units;
    Het was prettig samenwerken. Het zijn hardwerkende mensen die echt plezier hebben wanneer alles er op en top uitziet! We hebben een prijs afgesproken en zou houden daar netjes aan geen gedoe. Als ik weer een klus heb dan weet ik ze te vinden!
    Beoordeeld op 29 mei 2019
    Schoonmaak: 2 kamers; Volledige woning schoonmaken
    Zeer tevreden over eindresultaat van eenmalige woning voor de verkoop. Heel plezierig contact met Ryan: duidelijke afspraken, redelijke prijzen, belde netjes om afspraak te bevestigen. Wendy stuurde het werk perfect aan, de dames werkte lekker door, extra klusjes zoals strijkwerk waren geen punt. Dacht mee en zorgde voor een goede sfeer. Zelfs op het laatste moment een extra glazenwasser regelen voor de hoge ramen aan de straatkant was geen probleem voor Ryan. Top service, kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
  • Review door Robbin, Pijnacker
    Beoordeeld op 10 mei 2019
    Professionele schoonmakers gezocht. Klushuis schoonmaken morgen 19e
    Zeer tevreden over het resultaat. Na de verbouwing was het een grote stoffige bende. Fresh & Clean Services reageerde snel op onze klus en heeft door te schuiven in de planning ruimte kunnen maken om de volgende dag te beginnen. Er werd boven gestart en alles werd zeer grondig aangepakt. Binnen 5 uur was ons huis van 3 verdiepingen spik en span.
  • Review door Klant van Fresh & Clean Services
    Beoordeeld op 16 apr 2019

Wij hebben bij mevrouw haar nieuwe huis grondig schoongemaakt. Alle kamers , badkamer, toilet, keuken en balkon. Alles hebben wij gestofzuigd en gedweild. Ramen hebben wij ook gezeemd zowel binnen als buiten. Erg tevreden klant.

Goeie ervaring !! Ik ben pas verhuisd naar een nieuwe woning. Fresh&Clean heeft grondig me huis schoongemaakt wat ook echt nodig was geen hoekje is gemist! Echt een aanrader, ik wilde zou gauw mogelijk verhuizen en Fresh&Clean was er gauw bij. Al met al een aanrader !!
    (Bewerkt op 17 apr 2019)
  • Review door Karan Mathoera
    Beoordeeld op 16 apr 2019

Wij hebben de huis van meneer grondig schoongemaakt. Hierbij moet je denken aan stoffen, dweilen, ramen zwemen, badkamers en alle slaapkamers helemaal gereinigd. Alles was helemaal naar wens.

Mijn ervaring was heel prettig, alles is keurig schoongemaakt vanaf de 2de verdieping tot aan de begane grond goed schoongemaakt. Ramen van buiten en binnen zijn ook helemaal stof vrij en voor een zo’n prijs vind ik dat er goed werk en kwalitieit verricht is.
  • Review door Klant van Fresh & Clean Services
    Beoordeeld op 16 apr 2019

3 x Wekelijkse schoon bij gezin met 3 jonge kinderen. Meneer en mevrouw werken fulltime hebben geen tijd om huishouding zelf te doen, en hebben Fresh & Clean Services ingeschakeld. We houden het huis fris en schoon. Dweilen, stofzuigen, afwas, kleding wassen en strijken, bedden verschonen, ect.

Dit is een zeer professioneel bedrijf met hele aardige, gemotiveerde en betrouwbare werknemers. Ik had helemaal niets op het werk aan te merken waardoor ik ze nu 3x per week mijn huis en kantoor laat schoonmaken. Fresh & Clean is een echte aanrader!!
  • Review door Shania Mangal
    Beoordeeld op 16 apr 2019

Ramen gelapt binnen en buiten en huishouden

Fresh en Clean Services heeft bij mij het huisgehouden toen ik daar minder tijd voor had vanwege de kinderen. Ik heb hele grote ramen die ze van binnen en buiten gelapt hebben, wat best een klus is. Dat hebben ze heel netjes gedaan. Daarnaast het huishouden binnen en buiten om het huis; dweilen, stofzuigen, afnemen, tuin etc. Heel erg tevreden, alles super netjes, snel en keurig. Ook goede communicatie en een prima prijs.