Flex Pro

Flex Pro beoordelingen (42)

• Review door Fritz, Spijkenisse
    Beoordeeld op 14 dec 2018

Gehele woning schilderen

Flex Pro heeft vanaf zijn offerte tot aan de eindfacturatie laten zien dat zij klantgericht werken. De offerte was uitvoerig gespecificeerd. De werkzaamheden werden ruim binnen de gecalculeerde tijd uitgevoerd en men heeft zich altijd aan gemaakte afspraken gehouden. Maar vooral het is vakwerk wat zij leveren. Nog nooit heeft een schilder onze woning zo goed en mooi geverfd en behangen. De goede service blijkt vooral in de eindfase. Dan gaat Flex Pro door dat dat de klant tevreden is over het eindresultaat ongeachte dat dit meer geld kost dan in de offerte stond. Ik kan Flex Pro alleen maar warm aanbevelen aan een ieder die vakwerk zoekt tegen redelijke prijzen.
  • Review door Hanny, Den Haag
    Beoordeeld op 11 nov 2018

Binnenschilderwerk

Een hele positieve - eerste - ervaring. Communicatie verliep vlot, duidelijk en we hebben goede afspraken gemaakt. De schilder kwam op de afgesproken dag en werkte stevig door, heel netjes en overlegde als het nodig was. De schilder die bij mij werkte was een prettige man (Ab) en heel correct. Alles werd ook weer netjes opgeruimd. De eigenaar kwam voor de oplevering alles nog controleren.
  • Review door harry, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 10 sep 2018

vloerverwarming invrezen.

vanaf het begin goed contact gehad en prima service! de jongens werken netjes en zijn erg behulpzaam en aardig. zeker een aanrader!
    Beoordeeld op 3 sep 2018

Keuken schilderen/verven

• Review door Maki, Leiden
    Beoordeeld op 30 aug 2018

Woning schilderen en behang verwijderen

Wij hebben een hele goede ervaring gehad met Flex Pro! Ze konden snel beginnen. Er werd netjes gewerkt en kwamen alle afspraken keurig na. Er is een hele goede en snelle communicatie. Echt een aanrader! Als we nog eens iets geschilderd moeten hebben dan neem ik zeker weer contact op! Nogmaals dank en alles ziet er top uit!
  • Review door Nadine, Voorburg
    Beoordeeld op 17 aug 2018

Schilderwerk binnen!

Gedegen schilderwerk voor een OK prijs. Ik had een spoedklus en Flex Pro kon iemand beschikbaar maken. Communicatie is goed, berichten worden ook in het weekend beantwoord.
  • Review door Jeffry, Den Haag
    Beoordeeld op 26 jun 2018

2x muur met houten schroten wit verfen

Hele fijne ervaring met dit bedrijf. Vakkundige mensen, betrouwbaar, goede communicatie en echte doorzetters. Dit zijn nou vakmannen zoals vanouds, waar je van op aan kunt. Altijd goed bereikbaar via Whatsapp en pro-actief in de communicatie, top!
  • Review door Robert van Dijk
    Beoordeeld op 13 jun 2018

Binnen- en buitenschilderwerk en stucwerk hele huis (dakkapel, buitendeur, schuur, kozijnen, deuren, trappen, gangen en kamers)

Flex Pro is een organisatie dat zich vasthoud aan haar principes. Liever een dag doorwerken dan snel te werk gaan ten koste van de kwaliteit van het eindresultaat. Hele prettige samenwerking. Als ik een vraag had, kon ik ongeacht tijdstip gewoon een appje sturen. De afgesproken deadline was vertraagd met een dag wegens onvoorziene omstandigheden, maar dit hebben zij keurig opgelost. Ik ben heel tevreden met het resultaat!
    (Bewerkt op 19 jun 2018)

Wij waren vereerd om onderdeel uit te mogen maken van uw project. Bedankt voor het vertrouwen!

Reactie aangepast 19 jun 2018
  • Review door Naouar Fars
    Beoordeeld op 8 jun 2018

Gestuct, kozijnen & deuren geschilderd, kranen geplaatst en douche gerenoveerd

👍🏼
    (Bewerkt op 11 jun 2018)
  • Review door Sofia
    Beoordeeld op 5 jun 2018

Keukenrenovatie. Demonteren oude keuken. Monteren nieuwe keuken (inbouw). Tegels geplaatst, vloer gelegd, muur en plafond geschilderd.

Een erg prettige samenwerking. Een offerte op maat was gemaakt en ze hebben zich hier keurig aan gehouden. Ook waren ze flexibel qua tijdsplanning. Ondanks de krappe tijd is mijn keuken netjes opgeleverd. Kortom Topp!