Flex Pro

Flex Pro beoordelingen (42)

• Review door Bob, Haarlem
    Beoordeeld op 4 jun 2020

Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...

Na lang zoeken Flex Pro als aannemer aangenomen om een bestaande ruimte om te bouwen om een keuken te plaatsen. Muren gevoegd en getegeld, nieuwe vloer, leidingwerk en electra vervangen. Ook nieuwe groepenkast en de keuken geplaatst. Heel goede communicatie, duidelijke afspraken en als er meerwerk aan te pas komt, netjes overlegd over wat dat met de offerte doet. Zeer tevreden over de werkzaamheden. Extra pluspunt, ontzettend flexibel wat betreft werktijden. Denken goed mee met de klant en bespreken mogelijke oplossingen. Echt een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Noordwijk
    Beoordeeld op 2 jun 2020

Vloer verwarming: 43 m2; Huidige vloerverwarming vervangen

Snel beschikbaar en flexibel, uiteindelijk zeer tevreden met het resultaat
  • Review door Joris, Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 14 nov 2019

Vloer verwarming: 42 m2; Nieuwe vloerverwarming installeren

Top bedrijf ! van begin tot het eind een goede communicatie. Ik wilde mijn vloerverwarming onder de trap plaatsen waar geen leidingen of stroom naartoe liepen. Dit hebben de mannen van Flex pro zeer vakkundig en mooi opgelost voor een zeer goede prijs.
  • Review door Dalbir, Rotterdam
    Beoordeeld op 25 jun 2019

Vloerverwarming plaatsen

FlexPro heeft bij ons vloerverwarming gerealiseerd. Khalid is een vriendelijke en capabele jongeman die alles van te voren heeft besproken wat de opties zijn voor vloerverwarming, wat er nodig is en hoelang alles zou duren. Prijs is van te voren afgesproken zodat er later geen gedoe over zou komen. Khalid is altijd telefonisch bereikbaar voor vragen en is erg klantgericht opgesteld. Werkzaamheden zijn binnen afgesproken tijd uitgevoerd.
  • Review door henri, Den Haag
    Beoordeeld op 14 mei 2019

Binnenschilderwerk: 120 m2 wanden; 40 m2 plafonds; 4 deuren

uitstekende en vriendelijk bedrijf.goede schilder. heeft prima werk geleverd.
  • Review door Marianne, Rotterdam
    Beoordeeld op 11 apr 2019

Binnenschilderwerk: 70 m2 wanden; 4 deuren; 2 trappen

Flex Pro heeft bij mij binnenschilderwerk uitgevoerd en heeft dit naar volle tevredenheid gedaan. De schilder dacht goed mee over de te gebruiken kleuren per oppervlak en communiceerde goed over de tijdslijnen van het werk. Ook was het geen moeite om wat extra mee te nemen en bij opmerkingen van mijn kant werd er snel opvolging gegeven. Dit alles heeft geleid tot het gewenste resultaat waar ik heel tevreden over ben! Ik beveel Flex Pro zeker aan en zal hen zeker weer benaderen voor een eventuele volgende klus!
  • Review door Danielle, Voorburg
    Beoordeeld op 8 mrt 2019

Binnenschilderwerk: 2 raamkozijnen; 5 deuren; 1 trap

De opdracht was veranderd naar houtwerk behandelen en schilderen van de entree: trap, lambrisering en kozijn van de deur. Ze konden snel aan de slag, zelfs eerder dan gepland. Communicatie over de tijden was niet altijd even goed (kan beter), maar de klus is prima afgerond.
  • Review door Chantal, Hoek van Holland
    Beoordeeld op 12 feb 2019

Binnenschilderwerk: 2 trappen

Goede service, hard gewerkt en een mooi resultaat opgeleverd!! TOP! 👌🏼
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 8 jan 2019

Vloerverwarming aanbrengen

• Review door Sandra, Rotterdam
    Beoordeeld op 28 dec 2018

Binnenschilderwerk: Meer dan 3 trap

Hoi hoi hoi.. Mijn ervaring met Flex pro was uitstekend!! Al mijn wensen wat er in me huis moest gebeuren is voldaan. Ik ben heel blij ermee en met ht bedrijf flex pro.. Ze zijn nu mijn vaste schilders..omdat ze op alles een oplossing hadden en goede ideeën... Ga zo door Flex pro. Eerlijk gezegt ze zijn echt betrouwbaar en flexi. Dank je wel flex pro.