L. van der Wal, Steenbergen
Hoi Leon,bedankt voor uw review.veel Plezier met uw schilderwerk grt ferry
Reactie geplaatst 17 jun 2024Ferry de Klusser
Hoi Leon,bedankt voor uw review.veel Plezier met uw schilderwerk grt ferry
Reactie geplaatst 17 jun 2024Hoi Louis,bedankt voor uw review en veel succes in Afrika.grt ferry
Reactie geplaatst 17 jun 2024Hoi Robert,bedankt voor uw review alvast de opdracht is nog niet opgeleverd.maar zodra het mogelijk is word het netjes afgewerkt.grt ferry
Reactie geplaatst 17 jun 2024Bedankt voor uw review.Veel succes met uw schilderwerk.grt ferry🧑🎨
Reactie aangepast 29 sep 2025Dankje Hans veel succes met uw schilderen werk.tot de volgende opdracht bij u.grt ferry🧑🎨
Reactie geplaatst 21 mei 2024Dankje Jan veel succes metnuw schilderwerk.grt ferry 🧑🎨
Reactie geplaatst 21 mei 2024Dankjewel Yvonne.veel succes met uw schilderwerk.u verdient 5 sterren voor oneerlijkheid van me.er zit echter meer achter.hele uitleg is naar eigen zeggen gemaakt.beste lezer al me reviews voorheen zijn goed netjes dat ben ik. Niet wat deze mevrouw beweert.ik had ook een afspraak staan voor de 28mei om uit eigen initiatief voor hun toch gratis op te lossen.want meneer zou eerste instantie zelf alles verfklaar maken en de wc raam ook.maar bij aanvang had meneer knie blessure en is het niet gedaan.het maakte niet uit ik mocht van ze verder schilderen.ik kon prijstechnisch niet zelf uitvoeren als het glas zou kapotgaan zou ik geld bij moeten betalen.ik heb hele huis geverfd en de boeibord gratis die erna is bij gekomen en regenpijp ook daarna gratis.maar toch veel succes met uw schilderwerk het is met sigma s2u gloss allure uitgevoerd wat best veel jaren meegaat en dan 1ster helehuis geverfd en zo netjes en zo mooi.vooral de deuren was net een spiegel.mvgr ferry
Reactie aangepast 9 mei 2024Veel plezier met uw schilderwerk 🧑🎨
Reactie aangepast 9 mei 2024Dankje Monique veel succes met uw schildwerk🧑🎨