Ferry de Klusser
Ferry de Klusser beoordelingen (143)
Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwendijk Beoordeeld op 25 okt 2024Beoordeling: 3 van 5(Bewerkt op 26 okt 2024) Review door Carolien, Breda Carolien, Breda
Beoordeeld op 22 okt 2024Beoordeling: 4 van 5Binnenschilderwerk: 1 trap; Slaapkamer(s), Woonkamer, Gang, Trapgan...Ferry is prettig in de communicatie en heeft heel hard gewerkt. Binnen nog geen week beneden en boven in jaren 30 woning helemaal geschilderd. Ferry is terug gekomen voor de dingen die nog niet naar tevredenheid waren.Reactie van de vakman:
Hoi Carolien,bedankt voor uw review en opmerking.Het was een gezellige week bij u.veel plezier met het schilderwerk.mvgr Ferry uw huis schilder 🧑🎨
Reactie geplaatst 22 okt 2024Review door Werkspot-gebruiker uit Sliedrecht Werkspot-gebruiker uit Sliedrecht
Beoordeeld op 22 okt 2024Beoordeling: 4 van 5Schilderwerk buiten: Kozijnen; 2 deuren; 13 kozijnenDe afspraken met Ferry waren helder en eerlijk. Ze werken hard en doen wat er is afgesproken.Reactie van de vakman:
Beste Bernard,bedankt voor de review en gastvrijheid bij u thuis.Veel plezier met uw schilderwerk.mvgr ferry uw huis schilder.👨🎨
Reactie geplaatst 22 okt 2024Review door Werkspot-gebruiker uit Breda Werkspot-gebruiker uit Breda
Beoordeeld op 22 okt 2024Beoordeling: 4 van 5Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Boeiboord; 4 deuren; 8 kozij...In 2023 schilderwerk buiten laten doen. In april 2024 contact gezocht met Ferry om een klacht te bespreken. Heeft even geduurd maar Ferry heeft de klacht uiteindelijk netjes opgelost.Reactie van de vakman:
Beste Mark,bedankt voor de review.Door extreem drukte in de hoog seizoen kon het wat later uitgevoerd worden netjes.Veel plezier met uw schilderwerk.mvgr ferry
Reactie aangepast 16 jan 2025Review door Werkspot-gebruiker uit Rotterdam Werkspot-gebruiker uit Rotterdam
Beoordeeld op 8 okt 2024Beoordeling: 1 van 5Binnenschilderwerk: 3 deuren; 3 raamkozijnen; 1 trap; GangFerry de Klusser heeft bij ons zeer slecht werk afgeleverd. Gaatjes waren niet gestopt, houtwerk was niet strak opgeschuurd, verfdruipers over de zojuist gesausde muur en vloer, hele stukken niet gedekt. Niet strak afgeplakt. Wellicht zijn zijn andere werkzaamheden goed, maar dit is geen schilder. Ter illustratie een paar foto's.Reactie van de vakman:
Beste, Dit een oneerlijk review van u. U heeft me heel duidlijk gezegt: Ferry geef me de verf dan zet ik de puntjes op de i. Hierop heb ik u in volle vertrouwen verf achter gelaten. In overleg hebben we dit samen afgesproken. Ik was daar, ik kon het acter af beter zelf doen.Dat doe ik ook nooit meer dan.Ik ben erover gebeld door echtgenoot en heb het uitgelegd en ik had aangegeven ik ben volgende week bij u in de buurt en dan kom ik langs. En is het goed droog en kan ik schuren, 15 min later krijg ik een email dat ik een review gekregen heb. 3deuren en kozijn 3 muren en trap. Door 4 puntjes krijg ik 1ster. grt ferry
Reactie aangepast 12 jan 2025Review door Werkspot-gebruiker uit Breda Werkspot-gebruiker uit Breda
Beoordeeld op 26 sep 2024Beoordeling: 5 van 5Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 2 deuren; 9 kozijnenAlle lof voor ferry en zijn team. Snelle nette offerte, werk goed uitgevoerd. Neuslat geplaatst super strak afgekit.Reactie van de vakman:
Dankje Renee,veel plezier met uw schilderwerk.mvgr ferry
Reactie geplaatst 26 sep 2024Review door Werkspot-gebruiker uit Teteringen Werkspot-gebruiker uit Teteringen
Beoordeeld op 18 sep 2024Beoordeling: 1 van 5Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 3 deuren; 5 kozijnenGezien de reactie van Ferry, hierbij mijn volledige en eerlijke review. Doe geen zaken met deze schilder is mijn advies. Hij heeft tegen een goede prijs mijn buitendeuren en kozijnen geschilderd (op 2e pinksterdag 20 mei). Dat was op een dag dat het behoorlijk regende. De grond was niet afgedekt, en aangezien het buiten is, is er door de regen viezigheid gespat tegen het natte verfwerk op de deuren. Dat zit dus vast in de verf en kan niet met een doekje eraf worden geveegd. De enige oplossing is de onderkant van de deuren opnieuw verven. Ik heb dit dezelfde dag nog bij Ferry gemeld. In 1e instantie reageerde hij prettig, na uitharding van de verf zou hij het komen oplossen. Ik heb daarna meerdere malen contact gezocht met Ferry en tot op heden is het nog steeds niet opgelost. Hij wilde ook niet komen kijken om zelf te oordelen terwijl hij vlakbij woont. En na deze slechte beoordeling komt hij nu al helemaal niet meer geeft hij aan. Heel jammer want Ferry leek toen wel een aardige man.Reactie van de vakman:
Beste mensen,.fijn dat u de prijs goed en dat wij het hele huis goed geschilderd hebben.ik heb hele huis buitenkant geschilderd tijdens het opdroog proces is er zand tegen de deur aan gekomen.Daarom krijg ik 1 ster.Is dit dan een eerlijk review die ik verdien.het is 1maal buitenverf er kan stof en beestjes opkomen.hartstikke bedankt voor uw revieuw.mvgr Ferry
Reactie aangepast 29 sep 2025Review door Stefan, Zoetermeer Stefan, Zoetermeer
Beoordeeld op 16 sep 2024Beoordeling: 5 van 5Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakkapellen(Bewerkt op 17 okt 2024)Communicatie verliep vlot en denken met ons mee. Scherpe offerte gemaakt en besproken wat er moest gebeuren. Het zijn hardwerkende jongens die hun best doen. Ik ben tevreden met hun werkzaamheden. Netjes en strak geverfd Er waren aantal kleine oneffenheden en binnen paar weken is Ferry langs gekomen om alle oneffenheden weg te werken. Klasse! Bedankt Ferry en zijn team! 👍Reactie van de vakman:
Hoi Stefan,bedankt voor uw review.veel plezier met het schilderwerk.grt ferry
Reactie geplaatst 18 okt 2024Review door Chiel, Bergen op Zoom Chiel, Bergen op Zoom
Beoordeeld op 1 sep 2024Beoordeling: 5 van 5Schilderwerk buiten: Dakkapellen, Boeiboord; 1 dakkapel; 1 dakgootFantastisch geholpen met de schilderwerkzaamheden aan de kozijnen van ons huis. Reageert snel en goede prijs! Zeer net werk geleverd.Reactie van de vakman:
Dankje Chiel,veel Plezier met uw schilderwerk.mvgr ferry
Reactie geplaatst 1 sep 2024Review door Mick Janssens, Dorst Mick Janssens, Dorst
Beoordeeld op 30 aug 2024Beoordeling: 5 van 5Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Boeiboord; 7 deuren; 19 kozi...Extreem tevreden met de werkzaamheden en communicatie van Ferry en zijn team. Hardwerkende mensen die goede kwaliteit leveren! In eerste instantie uitgenodigd bij mij thuis (incl. 4 andere schilders), vervolgens gekozen voor Ferry. Kon op zeer korte termijn komen en had de beste prijs, beter kon niet! Over de kwaliteit van het schilderwerk ben ik dusdanig tevreden dat ik Ferry direct heb doorverwezen naar vrienden en familieleden! Ook zij zijn stuk voor stuk erg tevreden! Ik heb zelf een vastgoedbedrijf en inmiddels schakel ik Ferry regelmatig in voor het vernieuwen van schilderwerk bij panden van ons door het hele land in. Een super samenwerking! Ik kan Ferry en zijn team aan iedereen aanraden, al moet ik oppassen want straks heeft hij het zo druk dat ik met mijn eigen klussen moeten wachten omdat hij het zo druk krijgt, haha!Reactie van de vakman:
Hoi Mick,bedankt voor je review.we hebben bij Mick geschilderd en we mochten ook nieuwe kitranden aanbrengen.als ik glaslatten of houten delen mag vervangen waardoor het weer netjes word dan werkt dat heel fijn voor ons.laatste 2 revieuws mochten we niks vervangen en moest ik helemaal verotte houten delen opnieuw verven.hoe kan dat goed aflopen.graag mensen laat de schilders gewoon hun werk doen als er iets moet vervangen laat het ook vervangen want anders zou hij het niet adviseren.een ervaren schilder is uiteindelijk wel afhankelijk wat de klant zegt.ga niet voor de goedkoopste manier maar voor een goeie oplossing dat het duurzaamste word.bedankt Mick dit review heeft me dag goed gemaakt.eerlijkheid duurt het langst.ik ben onderweg naar je klus .fijn weekend
Reactie geplaatst 31 aug 2024