Everard Van Den Hoven

Everard Van Den Hoven beoordelingen (1129)

• Review door erik, Ede
    Beoordeeld op 18 apr 2012
    buitenkraan
    buitenkraan aangelegd in ede. Komt netjes zijn afspraak na. Aardige man. Koppeling lekte een beetje maar werd snel gerepareerd. Aan te bevelen vakman
  • Review door Maartje, Grave
    Beoordeeld op 10 apr 2012
    Aanleggen van buitenkraan aan de achterkant van het huis
    Nette man die een net bericht heeft gestuurd en goed zijn afspraken nakomt! Alles in goed overleg gedaan en opdracht volgens onze wens op korte termijn uitgevoerd.Erg tevreden. Dit is iemand die wij bij anderen zullen aanbevelen en zelf nog inhuren als het nodig is voor andere klussen.
  • Review door Martijn, Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 7 apr 2012
    Aanleggen van een buitenkraan
    Everard Van Den Hoven heeft heel keurig werk afgeleverd. Alles ziet er netjes uit! Ik kan Everard van harte aanbevelen!
    Beoordeeld op 2 apr 2012
    Aanleg tuinverlichting
    Prima werk alleen wat slordig in de afwerking (buizen en slangen boven grond). Wellicht als de prijs iets hoger was geweest, dit ook meegenomen was. Al met al prima contact.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 2 apr 2012
    aanleggen buitenkraan (tuin)
    prima geregeld zoals we hadden afgesproken, een prima service.
  • Review door Pieter, Apeldoorn
    Beoordeeld op 1 apr 2012
    Aanleg buitenkraan
    Zeer tevreden. Everard is een harde werker die meedenkt waar nodig en erg flexibel is. Zeker aan te raden. De volgende klus is al besproken...!
  • Review door J., Schiedam
    Beoordeeld op 28 mrt 2012
    aanleggen buitenkraan
    Buitenkraan perfect aangelegd. Dhr. van den Hoven werkt snel en netjes.Zeer flexibel om een afspraak te maken. Hij kwam precies op de afgesproken tijd.
  • Review door Lenting, Ede
    Beoordeeld op 10 mrt 2012
    Twee buitenkranen aanleggen
    Erg tevreden!! Werkzaamheden uitgebreid na mailcontact.
  • Review door Kane, Almere
    Beoordeeld op 5 mrt 2012
    Ophangen hanglamp in hal-vide
    Klus geklaard volgens afspraak. Everard is vakkundig, flexibel en vriendelijk; Aanrader.