Everard Van Den Hoven

Everard Van Den Hoven beoordelingen (1129)

• Review door Daniel, Montfoort
    Beoordeeld op 29 mei 2012
  • Review door David, Soest
    Beoordeeld op 28 mei 2012
    Buitenkraan plaatsen (waterleidingen aanleggen)
    Everard is een echte vakman. Bij ons is een buitenkraan aangelegd in de achtertuin. DIt werd echt heel vlot en heel netjes aangelegd. Ben er heel blij mee. Everard heeft ook alle materialen en kraantjes verzorgd waardoor ik mij nergens mee hoefde bezig te houden.
  • Review door Gerjan, Hooglanderveen
    Beoordeeld op 21 mei 2012
    Buitenkraan achter huis
    Erg goed en snel!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rhoon
    Beoordeeld op 13 mei 2012
    Aanleg buitenkraan en wandcontactdoos
    Everard heeft bij ons naar alle tevredenheid een buitenkraan en elektra aangelegd in de tuin. Ik heb Everard ervaren als een prettige, professionele man en ik zou hem bij een volgende klus zeker weer inschakelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 6 mei 2012
    aanleggen 2 buitenkranen (voor- en achterzijde woning)
    Everard doet wat ie belooft, op tijd aanwezig, netjes gewerkt en factuur achteraf. Zou bij een volgende klus weer een beroep op m doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 1 mei 2012
    Buitenkraan aan voor- en achtergevel
    Het werk is goed en snel gebeurd. De prijs is prima en Everard is een vriendelijke geduldige man. Een aanrader voor de buitenkranen en cv-werk! Eerst lekte het nog een beetje, maar na een check en de garantie dat als het weer gaat lekken hij terugkomt is alles dik in orde.
  • Review door Marco, Amersfoort
    Beoordeeld op 23 apr 2012
    aanleggen buitenkraan
    Everard van den Hoven heeft mijn buitenkraan vakkundig en snel aangelegd. De service verlening was goed.
  • Review door Matthieu, Gouda
    Beoordeeld op 20 apr 2012
  • Review door Bart, Nijkerk
    Beoordeeld op 19 apr 2012
    Aanleggen twee buitenkranen
    Alles is precies volgens afspraak verlopen. Vakman heeft goed werk geleverd. Wij zouden een volgende keer zo weer gebruik maken van deze vakman!