Everard Van Den Hoven

Everard Van Den Hoven beoordelingen (1129)

• Review door S, Apeldoorn
    Beoordeeld op 21 mei 2013
    ophangen in nieuwbouwhuis van schilderijen lampen etc.
    Goede ervaring. maakt af waarvoor hij komt. Aanname som werkt duidelijk voor alle partijen. Komt binnenkort voor de derde keer, veelzijdig en vakbekwaam. Aanrader voor grote en ook wat kleinere klussen.
  • Review door Bernard, Amersfoort
    Beoordeeld op 17 mei 2013
    Aanleggen elektra op dakterras
    Opdracht is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Zeer vakbekwame man met goede ideeen. BIj een volgende klus zouden we Everard zeker weer benaderen en aanbevelen bij anderen.
  • Review door Leon, Bussum
    Beoordeeld op 12 mei 2013
    Elektra aansluiten achtertuin
    Beetje laat, maar wel gemeend. Everard heeft de kraan en de electriciteit in de tuin prima aangelegd. Ook de verlichting in de keuken gedaan en zelfs als service ons probleem de dag erna direct opgelost. Ik ga hem de volgende keer weer inhuren voor een klusje.
  • Review door Pieta, Amersfoort
    Beoordeeld op 10 mei 2013
    Plaatsen tuinpoort
    Prettig contact, klussen goed uitgevoerd, dacht mee en was creatief. Fijn!
  • Review door Nicky, Houten
    Beoordeeld op 6 mei 2013
    plaatsen buitenkraan achterzijde woning
    De informatie van uit Everard was zeer compleet, direct vanaf het eerste contant. De werkmaterialen, werktijd en kosten werden direct transparant doorgegeven. Zelfs de aanpassing van de uitvoerdatum was geen probleem. De kraan is deskundig geplaatst en Everard heeft een mooi staaltje vakmanschap geleverd. Ik ben zeer tevreden en zou voor een volgende klus weer Everard inschakelen.
  • Review door Martijn, Utrecht
    Beoordeeld op 12 apr 2013
    Buitenkraan aanleggen
    Buitenkraan netjes en snel gemonteerd. Als extra service ook nog even 3 lekkende radiators nagelopen; helemaal top, aanrader!
  • Review door Ria, Velp
    Beoordeeld op 11 apr 2013
    2x een Stopcontact buiten
    Ik ben blij dat ik voor deze vakman heb gekozen. De afspaken zijn nagekomen en hij heeft uitstekend werk verricht. Mochten er mensen zijn die een goede vakman zoeken, dan zou ik ze zeer zeker deze vakman aanbevelen. Tot slot Een compliment namens mijn man voor Everard Hij vond het geweldig.