Vakman! Binnen een dag zowel de elektriciteit als een buitenkraan aangelegd bij de schuur. Alles netjes afgewerkt en op een logische manier aangelegd. Hier hebben we nog jaren plezier van!
Bij een soortgelijke klus zou ik Everard opnieuw vragen.
Everard is heel flexibel in het maken van een afspraak en heeft uitstekend werk geleverd. Je kon merken dat hij veel ervaring heeft met dit soort werkzaamheden.
Aardige en professionele vakman! Alles is top aangesloten. Ik moest alleen zelf nog een koppeling aandraaien, deze bleek na controle nog te zweten. Dit kan gebeuren! Voor de rest zijn wij zeer gelukkig met het eindresultaat!
Super goed geholpen! Everard heeft voor een leuke prijs goed werk geleverd. Hij heeft meegedacht, alles netjes afgeleverd en ging voorzichtig om met mijn spullen!
echt aan te bevelen!
Zeer tevreden, Everard was stipt op tijd, hele aardige man in de omgang en heeft genoeg kennis om de klus in no-time te klaren.
Heel blij met het resultaat, kan hem iedereen aanraden
Duidelijk en vriendelijk in de communicatie, vooraf en tijdens de klus. Verscheen stipt op tijd en werkte vlot en zorgvuldig. Resultaat is goed en naar volle tevredenheid. Absolute aanrader!