Review door Werkspot-gebruiker uit MaassluisWerkspot-gebruiker uit MaassluisBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 6 aug 2018Buitenkraan in achtertuin aanleggenUitstekend en snel gedaan. prijs prima, snel ingepland en betaling via bank
Review door Peter, DiemenPeter, DiemenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 4 aug 2018twee buitenkranen aanleggen
Review door Wandrick, BeverwijkWandrick, BeverwijkBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 1 aug 2018Buitenkraan voor plaatsenGewoonweg super!! Everard is echt een topper, werkt netjes en heeft goed werk geleverd. Mocht je een buitenkraan nodig hebben of een contactdoos, dan zit je hier aan het juiste adres!
Review door P., HoofddorpP., HoofddorpBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 1 aug 2018Aanleg buitenkraan achtertuin
Review door Liesbeth, LeidenLiesbeth, LeidenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 30 jul 2018Buitenkraan aanleggenSuper!! vriendelijke vakman. Goed werk afgeleverd. Een aanrader.
Review door Jon, AlmereJon, AlmereBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 28 jul 2018Buitenkraan voor en achter het huisVriendelijke en nette man. Verstand van zijn vak. Ik beveel hem zeker aan.
Review door Reinhard Schutte, NieuwegeinReinhard Schutte, NieuwegeinBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 27 jul 2018buitenkraan installerenZeer goed. Kon gelijk beginnen na de vrijblijvende bezichtiging van de situatie. Snel en binnen 1.5 uur klaar.
Review door Bernadette, SpijkenisseBernadette, SpijkenisseBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 26 jul 2018Plaatsen buitenkraan
Review door stef, Velserbroekstef, VelserbroekBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 25 jul 2018tuinkraan aanleggenHelemaal top. geen fratsen geen issues heel keurig en helemaal blij mee
Review door Werkspot-gebruiker uit ZoetermeerWerkspot-gebruiker uit ZoetermeerBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 24 jul 2018buitenkraan aanleggenUitstekend!! hij heeft mij ook nog even geholpen met slang aansluiten. Echt een goede vakman die ik iedereen kan aanraden.