Everard Van Den Hoven

Everard Van Den Hoven beoordelingen (1130)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 4 mrt 2019
    Kraan installeren of repareren: 1 kraan; Kranen installeren
    Buitenkraan nodig?! Dan is Everard zeer aan te raden. Komt in vrijwel heel Nederland en heeft zijn businessmodel zodanig ingericht dat hij enkel buitenkranen en buitenstopcontacten installeert. Daardoor is hij zeer kundig in zijn specialisme en dat vond ik aantrekkelijk. Bovendien is prijs/kwaliteit erg goed. Het feit dat hij direct goed vertelde wat inclusief prijs was (welke materialen etc.) , offerte opstelde en met fotos het eindresultaat op voorhand liet zien, in combinatie met het snelle nabellen van hem en snel ter plaatse kunnen zijn, heb ik niet over een andere klusser getwijfeld maar direct Everard ingeschakeld. Bovendien geeft hij een jaar lang garantie.
  • Review door Kevin, Vlaardingen
    Beoordeeld op 18 feb 2019
    buitenkraan aanleggen
    Aardige man die weet wat hij doet. Buitenkraan aanleggen was zo gedaan. Werkt perfect en een fijne uitleg gekregen! Prijs ook keurig!
  • Review door Hans, Eemnes
    Beoordeeld op 15 feb 2019
    Electra aanleg in schuurtje
    Zeer positief. Vriendelijk en een vakman. Niet te duur.
  • Review door Persijn, Amstelveen
    Beoordeeld op 28 jan 2019
    Elektriciteit in schuur en buiten (in tuin) aanleggen
    Mijn eerste ervaring met werkspot is erg goed. Na het plaatsen van mijn opdracht heb ik een duidelijke en uitgebreide werkomschrijving ontvangen van Everard. Op basis van mijn beknopte omschrijving gaf hij goed aan welke werkzaamheden hij ging uitvoeren. Dit gaf voor mij de doorslag om met hem in zee te gaan. Everard is erg prettig in omgang. Communiceert duidelijk en werkt hard. Af en toe een gezellig praatje bij een kop koffie om even op te warmen, gezien het buiten vroor. Na de werkzaamheden een duidelijk service rapport van de uitgevoerde werkzaamheden ontvangen. En tevens een nette beknopte handleiding voor het afsluiten van de buitenkraan. Al met al gaven dit soort simpele toevoegingen mij een goed gevoel. Deze puntjes op de i zorgen ervoor dat mijn eerste opdracht op werkspot erg geslaagd is.
  • Review door Dennis, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 11 jan 2019
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
    Beoordeeld op 10 jan 2019
    Plaatsen van een buitenkraan
    Plezierig contact/communicatie, duidelijk en houd zich aan de gemaakte afspraken.