Elektroservice Blokdijk

Elektroservice Blokdijk beoordelingen (442)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 5 apr 2011
    Bromtoon 3 TL-bakken oplossen
    Het werk is keurig uitgevoerd. Toen bleek dat de net geïnstalleerde nieuwe lichtbakken niet helemaal naar wens bleken, kreeg ik meteen te horen dat ze zouden worden omgeruild voor andere lichtbakken. Twee dagen later kwam Steef opnieuw langs om ze om te ruilen. Zo zie ik dat (als ondernemer) graag. Ik kan Steef bij iedereen aanbevelen!

Reactie geplaatst 6 apr 2011
  • Review door Dennis, Amsterdam
    Beoordeeld op 24 mrt 2011
    extra verlichtingspunt aansluiten bij groep in meterkast
    Klus goed, snel en netjes geklaard. zeer tevreden.
    (Bewerkt op 25 mrt 2011)

bedankt voor de klus, en tot ziens

Reactie geplaatst 25 mrt 2011
  • Review door Nitish, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 mrt 2011
    Schakelaar plaatsen tbv rolgordijn
    Prima werk! Uiterst tevreden.

Reactie geplaatst 16 mrt 2011
  • Review door Fokke, Duivendrecht
    Beoordeeld op 7 mrt 2011
    Extra groep t.b.v. tuin
    Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk. Steef moest om deze klus te klaren door de kruipruimte, die helemaal blank staat. Hij stelde voor hiervoor de volgende werkdag met speciale kleding terug te komen. Keurig op de afgesproken tijd is de klus toen afgemaakt en ondanks het twee keer voorrijden, voor de afgesproken prijs. Een uitstekende vakman en beschaafd en netjes in de omgang. Een aanrader dus!

bedankt voor de mooie klus, en tot ziens

Reactie geplaatst 7 mrt 2011
  • Review door Ingmar, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 mrt 2011
    Aanleggen electra
    Wij hebben Steef gevraagd om de elektra aan te leggen in onze nieuw aangekochte woning. Wat een fantastische vakman! Steef is betrokken, serieus, vaardig en uiterst bekwaam in het aanleggen van elektra. Daarnaast denkt hij goed mee en is enorm flexibel. Steef kwam zelfs op zijn vrije zondag de wandcontactdozen vervangen alvorens de schilders een dag later kwamen afschilderen. Wij bevelen Steef en zijn gemotiveerde collega dan ook van harte aan bij andere zoekers. Ondanks we behoorlijk boven budget zijn gegaan, daar wij uiteindelijk toch behoorlijk wat meer werkzaamheden door hem hebben laten uitvoeren, zeer tevreden en een fantastisch resultaat!
  • Review door Linda, Purmerend
    Beoordeeld op 28 feb 2011
    Uitbreiding groepenkasten
    Steef is een echte vakman die meedenkt en goede adviezen geeft. In eerste instantie was mijn opdracht om groepenkasten uit te breiden maar uiteindelijk bleek dat het beter was de hele groepenkast te vervangen. Dit heeft Steef in een paar uurtjes heel netjes voor elkaar gekregen. Afgelopen zondag is hij zelfs in de middag langs geweest om nog een nieuw stopcontact in te frezen en draden te trekken. Steef is flexibel, een harde en nette werker en communicatief vaardig en ik zou hem dan ook zeker aanbevelen bij andere mensen die iets op elektrotechnisch gebied willen laten uitvoeren.
    (Bewerkt op 7 mrt 2011)

kijk daar doen we het voor, tevreden klanten..

Reactie geplaatst 7 mrt 2011
  • Review door Harry, Koedijk
    Beoordeeld op 25 feb 2011
    Electra in nieuwe keuken
    Zeer tevreden over het uitgevoerde werk. Alles op tijd en netjes uitgevoerd en goed advies gekregen. Zou zeker weer een opdracht aan deze vakman geven.

bedankt voor de referentie, tot ziens

Reactie geplaatst 25 feb 2011
  • Review door foppe, Koog aan de Zaan
    Beoordeeld op 22 feb 2011
    (Bewerkt op 23 feb 2011)

bedankt voor de mooie referentie

Reactie geplaatst 23 feb 2011
  • Review door Anneke, Zaandam
    Beoordeeld op 5 feb 2011
    vervangen bedrading
    Opdracht is naar tevredenheid opgelost.

Reactie geplaatst 5 feb 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend