Elektroservice Blokdijk

Elektroservice Blokdijk beoordelingen (442)

Beoordeeld op 29 apr 2014
    Vervangen en plaatsen groepenkast
    Steef heeft fantastisch werk geleverd, hij kon op zeer korte termijn langskomen en heeft de opdracht netjes binnen de kostenraming en tijd uitgevoerd. Aanrader!
  • Review door Dennis, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 27 apr 2014
    Stopcontact bij lichtschakelaar maken
    Hele snelle en goede service. Prijs/kwaliteit gewoon erg goed.
  • Review door josé, Castricum
    Beoordeeld op 18 apr 2014
    Groepenkast vervangen en uitbreiden
    Steef kwam op tijd om aan de klus te beginnen. De nieuwe groepenkast keurig netjes geplaatst en verder afgewerkt. Ook buiten nieuwe stroompunten aangelegd en gemonteert. En eindelijk na twee jaar hebben wij een werkende deurbel! Al met al een fijne monteur en zeer vakbekwaam!
  • Review door C., Amsterdam
    Beoordeeld op 10 apr 2014
    2 keer een dubbele wandcontact doos plaatsen
    Heel erg tevreden over het gehele proces. (Goede communicatie, netjes gewerkt, flexibel) MMochten wij weer een klus hebben dan keren wij zeker terug bij Steef.
  • Review door jos, Voorhout
    Beoordeeld op 10 apr 2014
    Groepenkast uitbreiden
    Snelle reactie, goed overleg over de opdracht. Meedenken met de klant, keurig op tijd en netjes de klus geklaard. Zonder meer tevreden. Tot de volgende keer !!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 27 mrt 2014
    Meterkast renoveren
    Steef reageerde direct op de opdracht. Kwam met een inhoudsdekkende richtprijs (in tegenstelling tot een aantal andere vakmannen die in hun 'bod' alleen het werkloon hadden gerekend en de materiaalkosten pas later bekend maakten) Hij kwam in het weekend meteen langs om de situatie te bekijken en kon kort daarop aan de slag. Flexibiliteit bleek toen we op het laatste moment het aanvangstijdstip nog wilde aanpassen, dat was allemaal geen probleem. No-nonsens vakman, werkt snel, efficiënt en netjes tegen een eerlijke prijs.
  • Review door Andre, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 26 mrt 2014
    aanleg 2 nieuwe groepen en aardlek
    Steef heeft het snel en volgens afspraak uitgevoerd. Verder is het netjes afgewerkt.
  • Review door Alex, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 mrt 2014
    stekkerdosen plaatsen
    heel goed gedaan. Stephan kwam op tijd langs en werkte alles zeer snel en degelijk af. Super, ik ga hem weer vragen de volgende keer.
  • Review door Rachmat, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 mrt 2014
    Afmontage CAT.6 bekabeling
    20 minuten na plaatsing van de advertentie had ik al een reactie van Steef met een prijs, de positieve referenties hebben bij mij de doorslag gegeven. De volgende dag kon Steef al de werkzaamheden uitvoeren! Na de constatering dat de geleverde Cat.6 kabel niet geschikt was voor de huisaansluiting (een gemiste kans Technische Unie Amersfoort), heeft hij ook de juiste Cat.6 kabel kunnen leveren en de connectoren geperst en getest. Een kleine klus, maar zeker naar tevredenheid uitgevoerd. Ik zal hem zeker weer benaderen wanneer er weer een elektra/data klus moet gebeuren.

Bedankt voor de klus en mooie referentie. Gr steef

Reactie geplaatst 19 mrt 2014