Elektroservice Blokdijk

Elektroservice Blokdijk beoordelingen (442)

• Review door T, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 jun 2014
    Dubbel contactdoos badkamer
    Steef is een top vakman, die ik meer ga bellen voor elektra klussen Hij is gezellig en een goede elektricien > dus wat wil je nog meer !! TH
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwaag
    Beoordeeld op 12 jun 2014
    Groepen toevoegen + stopcontacten op zolder toevoegen
    Steef reageerde snel op de opdracht met een mooie prijs. Na het langskomen en het maken van de offerte hebben we voor zijn bedrijf gekozen, omdat hij duidelijke uitleg gaf en meedacht bij onze opdracht voor het installeren van een groepenkast, aanleggen van nieuwe groepen en nieuwe stopcontacten. Steef was op korte termijn beschikbaar om de opdracht uit te voeren, heeft hard doorgewerkt en alles netjes achtergelaten. Kortom, we zijn zeer tevreden over zowel de service, uitvoering als de prijs. Steef bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 10 jun 2014
  • Review door GJ, Amsterdam
    Beoordeeld op 3 jun 2014
    aanleggen stopcontact in meterkast
    Steef Blokland komt ook voor iets eenvoudigs als een enkelvoudig stopcontact aanleggen snel naar je toe, is stipt op tijd en vooral buitengewoon vriendelijk. Zijn tarief is zeer concurerend. Kortom, ik was zeer tevreden met zijn service. GJMontagne
  • Review door Linschoten, Alkmaar
    Beoordeeld op 22 mei 2014
    Groepenkast vervangen
    Gekozen voor dit bedrijf vanwege de goede recensies en de prijs die het zou gaan kosten voor het vervangen van de groepenkast. De Groepenkast is snel en vakkundig vervangen door Steef. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kan Steef bij iedereen van harte aanbevelen.
  • Review door Rutger, Haarlem
    Beoordeeld op 14 mei 2014
    Installeren nieuwe groepenkast
    Steef heeft bij ons een kwalitatief zeer goede groepenkast geïnstalleerd. Hij kon op zeer korte termijn de opdracht uitvoeren en heeft de groepenkast heel netjes geplaatst. Wij zijn erg blij met het resultaat - een echte aanrader!
  • Review door Paul, Zaandijk
    Beoordeeld op 10 mei 2014
    kabel trekken in bestaande leiding
    Kon de volgende dag al langskomen. Was een lastig klusje maar dankzij de voortvarendheid en volharding van Steef is het prima in orde gekomen.
  • Review door CADM, IJmuiden
    Beoordeeld op 7 mei 2014
    plaatsen nieuwe groepenkast
    Snel en nauwkeurig. Op afgesproken tijd aanwezig. Alles netjes achtergelaten.