Elektromaani

Elektromaani beoordelingen (55)

• Review door Nathalie, Eindhoven
    Beoordeeld op 24 jun 2015

Storing in electra opsporen en oplossen

Hij kwam 10 minuten eerder dan afgesproken. Hij heeft een erg vriendelijk overkomen. De storing had hij snel gevonden en opgelost en daarnaast mij gewezen op een defecht in de meterkast welke hij ook ter plekke heeft vervangen en gerepareerd. Ook heeft hij nog even een lamp opgehangen terwijl dit niet vooraf besproken was en dat was voor hem geen enkel probleem. Al met al een zeer positieve ervaring en echt een aanraden. Hij komt betrouwbaar over en ook zijn acties hebben dat uitgewezen. Daarnaast ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Super gedaan
  • Review door hans, Weert
    Beoordeeld op 2 jun 2015

kortsluiting keuken en mogelijk vervangen verouderde groepenkast, g...

Prima vakman in huis gehaald die ook graag uitlegt waar iets vandaan komt en wat er aan gedaan is. Sympathiek en correct. Harde werker die met verstand van zaken handelt Echte aanrader..
  • Review door Meta v/d weerde
    Beoordeeld op 12 apr 2015

Voor een grote boerderij; Groepenkasten geplaatst, elektra aangepast en vernieuwd, data netwerken aangelegd, renovatie gehele boerderij.

Erg positief! Betrouwbaar, werkt netjes en komt met goede oplossingen .
  • Review door Remco
    Beoordeeld op 9 apr 2015

Groepenkast geplaatst, aanpassing elektra in de keuken, inbouw bewegingsensoren geplaatst in de hal en toilet, schakelmateriaal vervangen in de gehele woning.

Sami heeft mijn gehele woning voorzien van nieuw schakelmateriaal en een nieuwe groepenkast en diverse storingen verholpen. Communicatief erg sterk, snel en vakkundig en oprecht adviserend. Een vakman pur sang die helder communiceren en toelichting van de gedane werkzaamheden tot een belangrijk gedeelte van de werkzaamheden rekent. Licht graag toe wat en waarom iets op een bepaalde manier is uitgevoerd, stelde voor een nieuw plafond te stuccen met spotjes en ventilator alles automatisch schakelend in de wc, perfect samen met collega uitgevoerd. Sami graag tot een volgende klus! zoekt u een elektrovakman met de kwaliteiten van "de grooten" maar met de service en prijs van een kleine zelfstandige? Zoek niet verder!
  • Review door Soraya
    Beoordeeld op 8 apr 2015

bij de televisie, leidingen in de muren verwerkt, en een stopcontact naar een andere plek vershoven, en een groepenkast... Goed advies gegeven, en prijs kwaliteit is goed.

We hebben Sami van Electromaani ervaren als een een goede vakman. Van te voren hebben wij duidelijke afspraken met elkaar gemaakt over de uit te voeren werkzaamheden en prijs. Na de klus kan ik aangeven dat wij tevreden zijn over het gehele traject. De klus is netjes uitgevoerd en met name rekening gehouden met een stof vrije werkomgeving. Wij zullen nog een keer Sami inschakelen mocht dit nodig zijn.