Elektromaani

Elektromaani beoordelingen (55)

• Review door Edwin, Helmond
    Beoordeeld op 15 jun 2016

Stopcontacten verplaatsen

We hebben Elektromaani gevraagd een aantal stopcontacten te verplaatsen en in te frezen in de muur. Alles is netjes en volgens afspraak gemaakt. Sami is erg behulpzaam en denkt mee in oplossingen. We zijn erg tevreden.
  • Review door Doret, Someren
    Beoordeeld op 26 mei 2016

In berging stopcontacten plaatsen/aansluiten, stroomdraden trekken...

Sami is een goede vakman, heeft verstand van zaken, werkt snel en laat de werkplek netjes achter. Zeer tevreden met het eindresultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Helmond
    Beoordeeld op 15 apr 2016

vervanging elektra en aanleggen lichtplan woonkamer

Aardige man, goedlachs die snel en vakkundig werkt en graag een praatje maakt. Hij kwam zelf met het voorstel een computeraansluiting te maken bij de tv. Iets waar wij weleens over gesproken hadden, maar nu niet aan gedacht hadden. Er moeten hier nog meer klussen gedaan worden, waarvoor we zeker deze vakman weer gaan bellen. Wat betreft de foto: de afwerking van de muur lijkt misschien slordig, maar er moet nog gestuct worden. Ziet er allemaal keurig netjes uit.
  • Review door Ruud, Liessel
    Beoordeeld op 2 apr 2016

Elektra aanleggen nieuw gedeelte woning

Sami heeft topwerk geleverd! Grote vakkundigheid voor een heel redelijke prijs. Sami werkt snel en precies, heeft een grote keuze aan materiaal, is flexibel, netjes en heeft zelfs nog extra dingen gedaan zoals het licht in het bestaande toilet gerepareerd. Hij zei 'dat maak ik wel even, ik ben er nou toch'. Helemaal top. Ik had geen betere vakman voor het aanleggen van elektriciteit in mijn woonboerderij kunnen kiezen. Sami bedankt en ik zal je zeker weer bellen bij nieuwe klussen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oss
    Beoordeeld op 4 mrt 2016

Komt nieuwe keuken, elektriciteit moet aangepast worden.

Meedenkend Werk netjes en snel uitgevoerd.
  • Review door bas, Nijmegen
    Beoordeeld op 3 mrt 2016

electra keuken aanleggen SPOED!!

Top! echt een hele snelle reactie de volgende dag kon hij al bij ons thuis komen. Fantastisch vakwerk afgeleverd! de volgende keer zullen wij hem weer inschakelen. Hij heeft een klus van twee dagen in een dag tijd vakkundig gedaan. Ook als persoon heel betrouwbaar en prettig in omgang. Ik kan hem iedereen aanraden. Van ons krijgt hij een dikke 10
  • Review door Remco, Eindhoven
    Beoordeeld op 19 feb 2016

Elektra verplaatsen.

Sami is net met deze opdracht klaar bij mijn nieuwe huis. Hij is erg flexibel want door ziekte moest ik de afspraak verzetten. Tevens levert hij goed werk, is hij snel en voor zover ik dat kan beoordelen heeft hij echt verstand van zaken.
  • Review door Karlijn, Geldrop
    Beoordeeld op 16 dec 2015

Extra krachtstroom aansluiting

Sami reageerde heel snel. Hij was vriendelijk, netjes en kundig. Wat erg prettig was was dat hij direkt de dag na de eerste oproep ons probleem kwam oplossen.
  • Review door Bertien, Nederweert
    Beoordeeld op 3 dec 2015

Elektrische bedrading en meterkast vernieuwen

Prima
  • Review door Anniek, Tilburg
    Beoordeeld op 11 sep 2015

Extra groep inductieplaat keuken aanleggen

Hele goede monteur! Kwam zelfs een dag eerder dan verwacht. Denkt mee, laat zien wat hij doet. Hij zag dat er 2 groepen niet onder de aardlek zaten. Na overleg netjes geinstalleerd voor ons. Goede uitleg over alles. Gelijk inductieplaat aangesloten en getest. Goede monteur! Zeker aan te raden!