René is een echte vakman!
Hij heeft ook veel uitgelegd en stond me vriendelijk te woord. Ook nog wat extra elektra controle uitgevoerd.
Kortom, zeer tevreden en voor meer klussen kom ik zeker terug. Ook een aanrader bij familie en vrienden.
Bedankt René!
Rene is een vakman die heel vakkundig een nieuwe groepenkast en elektra aansluitingen heeft geleverd. Hij denkt mee over oplossingen en levert de boel veilig en netjes op. Hij kijkt net wat verder de vraag en legt desgevraagd duidelijk uit wat hij doet en hoe iets werkt.
Ben erg tevreden met de door meneer Kobus geleverde werkzaamheden.
Zeer ervaren en nette vakman. Hij beheerst zijn vak erg goed en levert kwalitatief goed werk. Zeker een aanrader !
René heeft de klus vakkundig en snel uitgevoerd.
Er was even wat tegenslag (de waterleiding bleek achter het hout te zitten), maar ook dat werd super opgelost.
Vooraf was de communicatie ook prima, hij dacht goed mee.
Allemaal prima dus.
Fijne vakman,verstaat zijn vak uitstekend Geeft zonodig toelichting waar hij mee bezig is en wat extra werkzaamheden wat niet in de prijs zitten doet hij er als service nog gratis bij ook nog 100% tevrden Raad deze vakman aan andere dan ook van harte aan
Heeft bij mij een nieuwe groepenkast en enkele groepen bijgeplaatst; waaronder 3 fase aansluiting. keurig afgewerkt opgeleverd. Een goed vakman die afspraken nakomt en snel reageert op vragen. Ook fijn: Hij denkt met je mee.