Elektricien bij Spoed

Elektricien bij Spoed beoordelingen (28)

• Review door Tony, Rotterdam
    Beoordeeld op 18 okt 2019

Groepenkast installeren of vervangen: Fornuis elektrisch aansluite...

Wij zijn super tevreden over de monteur, hele lieve aardige en geduldige man. Afpsraak was heel snel gemaakt door de flexibiliteit van de monteur. Hij kwam om onze elektrische fornuis aan te sluiten, maar helaas was er iets mis in de meterkast (huurwoning), dus fornuis kon aangesloten worden maar werkte niet. Gelukkig heeft hij wel gezorgd dat de oven het wel deed zodat we wel wat konden koken. Nadat de elektricien van de woningcorporaties was geweest en het defect had verholpen in de meterkast deed onze elektrische fornuis het wel. Achraf nogmaals bedankt voor je app met de punten die we moesten doorgeven aan de woningcorporaties.
    Beoordeeld op 17 aug 2019

Groepenkast installeren of vervangen: Inductiekookplaat aansluiten

Hele vriendelijke man. Goede communicatie en klus was snel geklaard.
  • Review door Hans, Rotterdam
    Beoordeeld op 16 aug 2019

Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; Installeren

Prima werk geleverd naar volle tevredenheid!
  • Review door Mona, Rotterdam
    Beoordeeld op 5 aug 2019

Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; Installeren, Verplaatsen

Meneer was op goed op tijd. Heel erg vriendelijk en beleefd. Heeft na goed overleg uitstekend en werk geleverd. Enorm tevreden. Wij houden Innovation Elektrotechniek in het achterhoofd, mochten we weer iemand nodig hebben.
  • Review door Sanne, Rotterdam
    Beoordeeld op 23 jul 2019

Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; Installeren

Prettige ervaring. Kreeg prettige uitleg en was erg behulpzaam. Communicatie rondom afspraken liep soepel.
  • Review door Wilco Vertegaal

Leiding+inbouwdoos en kabelgoot infrezen

Zeer nette, vriendelijke jongens, stipt op tijd en keurig volgens afspraak. Bij onduidelijkheden gewoon vragen stellen in plaats van gaan zitten rommelen. Prima ervaring, aanrader.
  • Review door A Van Hulst

Stopcontacten in bouwen

Het is al weer even geleden. Maar het was goed afspraken maken en ze stonden open voor feedback. We konden goed overleggen, zij gaven goede en vrijblijvende advies. En het werk werd goed en mooi uitgevoerd.
  • Review door Robin Dillewaard

Stopcontact maken

Goede communicatie, nette vakman, nam rustig de tijd om nog wat dingen toe te lichten.