Eddie Kok Schilderwerken

Eddie Kok Schilderwerken beoordelingen (194)

• Review door Ed, Eemnes
    Beoordeeld op 27 okt 2011

BUITENSCHILDERWERK 2-onder-1-kap woning

Uitstekend schildersbedrijf waar je op kunt bouwen! Heeft ook 2 kopgevelramen vervangen en alles keurig afgewerkt! Het bedrijf gebruikt hoge kwaliteit verf!! Een aanrader!
    Beoordeeld op 25 okt 2011

Voorkant pand schilderen

Netjes en snel uitgevoerd, tevreden over resultaat. Goed meegewerkt toen planning andere werkzaamheden uitliep.

Beste Jos, Bedankt voor deze mooie referentie.

Reactie geplaatst 25 okt 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit IJsselstein
    Beoordeeld op 13 okt 2011

Kozijnen schuren en schilderen buitenkant

Slecht bedrijf. Sturen geen vakmensen. Het schilderwerk is overgedaan uiteindelijk door een andere collega. Er zitten blazen in het verfwerk en het bladdert er na 6 maanden weer af. Zonde van het geld. U schrijft als reactie: Het houtwerk wat bij in de woning staat is aan vervanging toe, hebben wij toen aan gegeven aan u.?? U weet dat dat niet waar is. In uw offerte schreef u bij staat van hout en verfwerk: goed. Kortom het hout is nog steeds in goede staat, zelfs het schilderwerk was nog in goede staat......toen u aan de klus begon. Uw werkman heeft gewoon prutswerk geleverd. Destijds heb ik me erover beklaagd en toen is het uiteindelijk overgedaan. Nu, nog geen jaar later bladderd het helemaal af. Het spijt mij dat u het niet fatsoenlijk vindt dat wij pas na een tijd een referentie omdat u vindt dat niet past binnen de termijn. Wij vinden het verfwerk niet fatsoenlijk.

Geachte mevr leber, Het houtwerk wat bij in de woning staat is aan vervanging toe, hebben wij toen aan gegeven aan u. En dat wij verder geen garantie konden geven maar u wilde het toch geschilderd hebben!! Nu een jaar naar dato gaat u klagen dit vinden wij niet fatsoenlijk.

Reactie geplaatst 13 okt 2011
  • Review door Lobke, Utrecht
    Beoordeeld op 20 sep 2011

Renovlies behangen + latexen nieuwbouw woning

prettige samenwerking gehad waarbij ruim binnen de planning de klus geklaard is! Mooi resultaat, alles netjes afgewerkt.
  • Review door Cheryl, IJsselstein
    Beoordeeld op 19 sep 2011

Plafond witten

Het bedrijf heeft zich keurig aan de afspraken gehouden en ons plafond straks wit afgeleverd. Zonder mopperen 2x geschilderd,, omdat plafond zo droog was. Helemaal super!
  • Review door Menno, Amersfoort
    Beoordeeld op 17 sep 2011

Binnenschilderwerk jaren 30 woning in Amersfoort

Prima vakmensen, werk goed en snel uitgevoerd! Steeds goed overleg met Eddie en snelle reacties op mail en telefoon. Aanrader!
  • Review door bob, Den Bosch
    Beoordeeld op 10 sep 2011

behangen van 2 slaapkamers

Goede meedenkende vakman. Goede prijs/kwaliteit. Stipt, accuraad en ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
  • Review door Ellis, De Meern
    Beoordeeld op 26 aug 2011

Schilderen muren woonkeuken + woonkamer

• Review door Leonie, Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 17 aug 2011

buitenschilderwerk hoekwoning

Ben erg tevreden over de afspraken en uitvoering van het schilderwerk. Afspraken worden nagekomen en het schilderwerk is netjes. Het is snel en secuur uitgevoerd. De prijs-kwaliteit verhouding is prima. Ik zou de volgende keer zeker weer in zee gaan met deze schilder!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Loosdrecht
    Beoordeeld op 14 jul 2011