Eddie Kok Schilderwerken

Eddie Kok Schilderwerken beoordelingen (194)

• Review door Margot, Hilversum
    Beoordeeld op 29 mrt 2013

Binnenschilder- en sauswerk woning

Wij hebben ons hele huis van binnen door Eddie Kok laten verven en sausen en zijn hier heel tevreden over. Een professioneel bedrijf, wat erg net werk levert en daarnaast erg flexibel is. Wij besloten uiteindelijk radiatoren ook te laten verven wat in korte tijd ook gedaan werd. Bij het nalopen bleken er nog ergens koffievlekken ontstaan te zijn wat ook nog even aangepast werd. Topwerk, wij kunnen Eddie Kok zeker aanraden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlijmen
    Beoordeeld op 26 mrt 2013

Verfspuitwerk

• Review door Mattie, Hilversum
    Beoordeeld op 6 mrt 2013

behangen en sauzen

• Review door Erwin, Hoevelaken
    Beoordeeld op 4 mrt 2013

Schilderen muren en plafond woonkamer/keuken

Na rondkijken op internet en het laten uitbrengen van een aantal offertes heb ik gekozen voor Eddie Kok om mijn muren en plafonds van woonkamer en keuken te witten. Zijn gegeven adviezen, referenties en de prettige manier van werken (afspraak is afspraak) gaven daarbij de doorslag. En over het resultaat niets dan lof! Prima vakwerk en mijn huis werd in goede en schone staat opgeleverd. Dank.
  • Review door Rachel, Utrecht
    Beoordeeld op 25 feb 2013

schilderen deuren en wanden halletje en WC

• Review door Werkspot-gebruiker uit Oudenbosch
    Beoordeeld op 19 feb 2013

schilderen oud monumentaal pand

Prima bedrijf dat netjes alle afspraken na komt. ook extra werk in bespreekbaar. Nette enthousiaste medewerkers die meedenken met je.
  • Review door Jochem, Utrecht
    Beoordeeld op 15 feb 2013

Schilderen + klusen woonhuis Utrecht

Binnen de ingeschatte tijdslijn de werkzaamheden afgerond. De kosten waren zoals van te voren beraamd. De kwaliteit van de werkzaamheden (hoofdzakelijk sauswerk) was goed. Een aanrader.
  • Review door jose, Utrecht
    Beoordeeld op 30 jan 2013

houtwerk zolder en begane grond schilderen

Goede ervaring! Tussentijds dan ook besloten Eddie het hele huis te laten verven (genoemde bedrag hieronder klopt dan ook niet). Zeker geen spijt van! Eddie reageert snel en afspraken zijn snel gemaakt. Werk plannen om de werkzaamheden van de aannemer heen was geen probleem en toen de schilders vertrokken was alleen netjes! We waren zelf jammer genoeg maar heel weinig in de gelegenheid om langs te komen als er gewerkt werd, maar dat maakte geen verschil. De schilders hebben alles zelf netjes opgelost! Veel dank dan ook!

Bedank voor de mooie referentie José en veel woon plezier in jullie nieuw huis.

Reactie geplaatst 30 jan 2013
    Beoordeeld op 21 jan 2013

Buitenwerk schilderen

Het schilderwerk is goed uitgevoerd. Het houtwerk ziet er weer netjes uit. Hier en daar wel een erg dikke verflaag waardoor deuren en ramen nu wat klemmen. Dat zal in het gebruik hopelijk beter worden.
  • Review door johannes, Zeist
    Beoordeeld op 15 jan 2013

plafond witten 6 tl lampen monteren schilderwerk.

Beste Eddie de Kok, bedankt voor het vakwerk dat jullie hebben geleverd. we zijn zeer te spreken over het uitvoerend personeel, daar niets ze te veel was als we ze iets vroegen. Het geheel ziet er zeer professioneel afgewerkt uit. Nieuwe klanten hebben al kontakt met je opgenomen. Bij een volgende klus maken we weer graag gebruik van je vakmanschap. Hartelijke groet Joop en Astrid vd Haar.