EBW Evers Bestrating Weert

EBW Evers Bestrating Weert beoordelingen (36)

• Review door John Beemer, Roermond
    Beoordeeld op 18 apr 2024
    Bestrating: 36 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Maurice heeft ons fantastisch geholpen. We hebben de afgelopen 1,5 met de complete verbouwing van ons huis veel vaklui over de vloer gehad, maar Maurice is veruit de beste. Goed werk, duidelijke communicatie, denkt mee, kortom je weet precies waar je aan toe bent. Ga zo door!!
  • Review door Louise, Veldhoven
    Beoordeeld op 29 jan 2024
    Bestrating: 70 m²; Tuin of Patio, Terras of balkon; Tegels
    Dhr Evers is een echte vakman. Denkt mee en adviseert mogelijke oplossingen. Prettig om mee te werken. Komt op tijd, komt de afspraken na. De prijs is redelijk. Hij heeft bij ons een groot terras aangelegd. Prachtig geworden! Dank!
  • Review door CLM, Wessem
    Beoordeeld op 17 dec 2021
    Bestrating: 40 m²; Oprit; Tegels
    Ben zeer te spreken over deze vakman. De feedback van andere klanten was zo overtuigend dat ik met deze stratenmaker in zee ben gegaan. Maurice is een enthousiaste harde werker die meedenkt, prima werk levert en onvermoeibaar inzet toont. Een aanrader en de volgende klus is bij hem al ingediend. Chapeau !
  • Review door Peter, Susteren
    Beoordeeld op 6 apr 2021
    Bestrating: 110 m2; Tuin of Patio, Oprit; Tegels
    Maurice is iemand die zich duidelijk aan de afspraken die hij maakt houdt. Het stukje offerte maken, opdracht uitvoeren binnen de gestelde tijd en de kwaliteit van het werk zijn ruim naar behoren. Zeker een aanrader.
  • Review door Elwin, Weert
    Beoordeeld op 2 mrt 2021
    Bestrating: 100 m2; Tuin of Patio; Tegels
    110 m2 bestrating voor en achtertuin. Keurig werk , alles volgens afspraak . Aanrader!
  • Review door Sharon, Swalmen
    Beoordeeld op 24 mrt 2020
    Bestrating: 50 m2; Oprit; Klinkers
    Prachtig werk geleverd bij ons nieuwbouwhuis, wij zijn blij met onze mooie nieuwe oprit & paadje. We hadden flink pech met het weer, maar zodra het weer droog was stond Maurice paraat. Zoek niet verder! :)