E.V. Bouw-, Timmer- en Installatiebedrijf B.V.

E.V. Bouw-, Timmer- en Installatiebedrijf B.V. beoordelingen (107)

• Review door Manuela, Velp
    Beoordeeld op 24 nov 2012

bomen rooien

alles geheel conform verwachting en opdracht uitgevoerd.
  • Review door Hans, Nijmegen
    Beoordeeld op 30 okt 2012

voordeur afhangen

Erik heeft onze voordeur afgehangen met 3 puntsluiting. Prima werk afgeleverd. Wij zijn reuze tevreden met dit resultaat . Vakwerk. Ik kan hem echt aanraden.
  • Review door wout, Vlissingen
    Beoordeeld op 28 okt 2012

boom rooien

Het bedrijf kwam de afspraken goed na en heeft profesioneel werk afgeleverd
  • Review door Louis, Bussum
    Beoordeeld op 29 sep 2012

4 Binnendeuren inhangen

Netjes en vlot afgewerkt. 4 Deuren in een ochtend. Duidelijk vakmensen! Prettige mensen en ook nog eens een prettige prijs.
  • Review door renso, Woudenberg
    Beoordeeld op 11 mei 2012

draagmuur verwijderen

Zeer tevreden over dit aannemersbedrijf! Erik en zijn team zijn echte vakmannen met veel ervaring die van aanpakken weten. In ons geval had de constructeur een aantal fouten gemaakt, die Erik gelukkig direct zag. Dit was anders een grote schadepost geweest. De constructeur heeft zijn werk moeten herzien en vervolgens is alles vakkundig uitgevoerd. Ze waren op tijd, afspraken zijn nagekomen, hard en netjes gewerkt, denken mee met andere klussen, goede prijs/kwaliteit, etc. Kortom een aanrader en in onze volgende opdrachten gaan we zeker weer gebruikmaken van hun expertise.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 21 feb 2012

Deuren schaven omdat ze klemmen

Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Hij nam de tijd, leverde goed werk en de afwerking was netjes.
  • Review door Rory, Zwolle
    Beoordeeld op 1 feb 2012

verwijderen schoorsteentje begane grond (spoed)

Mijn held! Kwam op de klus en zag nog een stuk betonnen schouw. Zonder blikken of blozen ook nog weg gehaald. Top klussers!
  • Review door Vivian, Culemborg
    Beoordeeld op 12 dec 2011

3 deuren op maat maken, en plaatsen!

Erg tevreden met de service. Aangezien ik in een oud appartement woon, zijn mijn deurposten niet helemaal recht. Maar de deuren openen en sluiten perfect.
  • Review door Johan, Nederasselt
    Beoordeeld op 3 dec 2011

afhangen van deuren

Goede afspraak gemaakt, prima werk afgeleverd, kennis van zaken. Wij zijn dik tevreden, en de volgende klus gaat weer naar E.V. Bouw Timmer- en Installatiebedrijf
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Duiven
    Beoordeeld op 27 nov 2011