Eigenlijk is vijf sterren nog te weinig voor Eric en zijn fijne team met mensen! Afspraak is afspraak, werken keihard en super netjes. Communicatie is top... Wij zeggen: aanrader!!
Eric; nogmaals dank voor de mooie zolder!!
Groet Fleur, Sharon en Dani:-)
Fijne duidelijke communicatie. Eric en zijn collega's hebben echt mooi vakwerk afgeleverd. We zijn meer dan tevreden en blij dat het aftimmeren, isoleren en stucen van onze dakkapel door hun is gedaan. Ze weten wat ze doen en de tarieven zijn conform marktprijs.
Eric heeft een te hoge offerte aangeleverd. Deze bedroeg 2300 voor plaatsen achterzijde schutting van 6m terwijl dit rond de 1000-1300 kost. Verzekeraar wees dit dan ook af. Vervolgens reageerde Eric niet meer op mijn vraag, waardoor ik op zoek moest naar een ander bedrijf.
Goed afgestemd en uitgevoerd!
Nog even zien hoe de schermen een storm trotseren :-)
Alles werd goed doorgenomen en uitgelegd. Smit luistert goed naar de klant, en stuurt bij waar nodig. Het resultaat mag er zijn!
Eric made the appointment right away, kept to his promises and delivered a great job in a short time. I appreciated the whole process, Eric made it very easy for me.
Vriendelijk, secuur en legt duidelijk uit wat hij gaat doen. Hij heeft goed werk geleverd met zijn werknemers.
Ik ben super blij met het resultaat.
Review door Maarten van Nieuwenhuijzen
Maarten van Nieuwenhuijzen
Beoordeeld op 23 aug 2021
Verbouwen zolder + plaatsen dakkapel
De voorbereiding ging erg goed. Eric is meerdere keren langs geweest om alles te bespreken.
Op de dag van de start van de werkzaamheden nog eens alles doorgenomen (inclusief planning). En iedere dag was er ook een afstemming.
We hebben 3 kamers laten realiseren waarvan 1 met dakkapel. Deze dakkapel heeft Eric samen met Tim gemaakt. Alleen het kunststoffen kozijn is geleverd.
De afwerking van de dakkapel en kamers is erg goed.
Ook de afwerking van de vliering is top.
Al met al hebben we een hele mooie (en kwalitatief goede) zolderverdieping erbij gekregen.
Eric en Tim, dank jullie wel.