E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Daan, Groningen
    Beoordeeld op 26 feb 2022

Stucen: 225 m² wanden; 113 m² plafonds; Hele woning

Heel erg tevreden over het werk dat Eugène en zijn collega's heeft geleverd. Tijdens de opdracht ook veelvuldig contact gehad over de voortgang. Ik kijk erg positief terug en kan E.S. Schilder aan iedereen aanraden
  • Review door Angela, Staphorst
    Beoordeeld op 22 feb 2022

Stucen: 66 m² wanden; 38 m² plafonds; Woonkamer, Keuken

De samenwerking met Eugene was fijn en verliep soepel! Snelle communicatie, duidelijke offerte en goed advies. Onze woonkamer/keuken zijn in 1 dag gestucd, resultaat is erg netjes, zowel plafond als de muren zijn strak geworden. De stucadoors waren vriendelijk, werken hard en laten de boel netjes achter. Een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel-Enschot
    Beoordeeld op 22 feb 2022

Stucen: 120 m² wanden; 55 m² plafonds; Woonkamer, Badkamer

Heldere en snelle communicatie met Eugène. Een team van 5 personen heeft de gehele woning gestuct in 4 dagen tijd. Stucwerk ziet er netjes uit, enkele kleine verbeterpunten werden na contact met Eugène binnen enkele dagen opgelost. Op het stucwerk zit garantie op scheuren, mocht dit het geval zijn na een klein jaar dan wordt er een stucadoor gestuurd om dit op te lossen. Top!
  • Review door Angela, Leusden
    Beoordeeld op 21 feb 2022

Renovlies behang: 125 m²; 6 kamers

Heel gord werk geleverd. Nette mensen ook allemaal, erg beleefd. Ik raad het bedrijf aan.
  • Review door Nicole, Nieuwegein
    Beoordeeld op 20 feb 2022

Stucen: 180 m2 wanden; 70 m2 plafonds

Eind november is mijn huis door E.S.Schilders & Afbouwbedrijf VOF gestuct en gespoten. De mannen hebben goed werk geleverd en super snel gewerkt! Mijn huis is gestuct (wanden en plafonds). Tevens zijn de muren gespoten met verf. De communicatie via Eugene verliep uitstekend. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Olst
    Beoordeeld op 16 feb 2022

Stucen: 102 m² wanden; 31 m² plafonds; kantoor

De communicatie met E.S. Schilders is helder en duidelijk, afspraken worden punctueel nagekomen. De stucadoors zijn vriendelijk, en leveren gewoon goed werk af.
  • Review door Patricia, Ede
    Beoordeeld op 16 feb 2022

Stucen: Hele woning; 104 m2 wanden; 35 m2 plafonds

Ik heb een volledig appartement laten stuccen door de mannen van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. en was blij verrast door de snelheid waarmee de klus werd geklaard. Ben zeer te spreken over de heldere en directe communicatie en het feit dat de opdracht netjes binnen de afgesproken tijd werd uitgevoerd. De kwaliteit van het stucwerk was ook naar wens. Dus kan het bedrijf zeker aanbevelen.
  • Review door Jan, Venray
    Beoordeeld op 15 feb 2022

Stucen: 200 m² wanden; 50 m² plafonds; Hele woning

Klus uiteindelijk omvangrijker dan van tevoren bedacht. Ongeveer 450m2 gestukt door team van Eugène, naar grote tevredenheid. Paar maanden geleden alles laten opmeten, heldere offerte met eerlijke prijs en toezegging van Eugène dat het binnen de tijdspanne lukte die voor ons voorwaardelijk was. Zeer bewerkelijke klus met veel nissen, pilaren, een halfrond trappenhuis van 10 meter hoog, vide, muren tot 6 meter hoog en inpandige ramen en vijver. Ismail, Mustafa en hun mannen hebben de klus van zaterdag tot zaterdag geklaard. Werkten ontzettend hard, vakkundig en waren erg prettig in de omgang. Dachten met ons mee en kwamen afspraken goed na. Communicatie met Eugène verliep altijd via telefoon en WhatsApp, checkte iedere dag even of alles naar tevredenheid verliep. Tijdens klus ook snel en goed afspraken kunnen maken over meerwerk. Eindschouw met zoon José gedaan (die paar maanden eerder ook alles had ingemeten). Als ik een volgende stuk-klus heb, bel ik weer Eugène.
    Beoordeeld op 11 feb 2022

Renovlies behang en witten: 190 m²; 4 kamers

Erg goed uitgevoerd en binnen strakke planning. Prettige communicatie en betrouwbaar.
  • Review door Jip, Vught
    Beoordeeld op 6 feb 2022

Stucen: 100 m² wanden; 50 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken

Zeer goede communicatie. We hadden op korte termijn een stukadoor nodig. Dezelfde week nog mannen gestuurd om de klus te klaren. Bedankt hiervoor.