16 december klus via werkspot geplaatst, 23 december is de klus uitgevoerd.
Goede en snelle service!
Wij zijn heel blij met ons plafon in de slaapkamers en op de overloop.
Het is nog mooier geworden dan dat we in gedachten hadden.
Mannen werken netjes, laten als schoon en netjes achter!
Wij hebben 23 november onze klus op Werkspot gezet en 22 december was de klus helemaal afgerond. Van stuken tot schilderen, 3 slaapkamers, overloop en twee traphuizen. Fijn en snel contact gehad. De mannen werken netjes en waren keurig op tijd aanwezig. Het werk is helemaal naar wens afgeleverd! Zou het bedrijf anderen zeker aanbevelen.
Zeer snelle en vriendelijke communicatie. Een mooie duidelijke offerte en zijn heel flexibel met de inzet. Het behang en de verf zitten er super strak op. Heel blij met de service. Bedankt!
Contact met Eugene verliep soepel en kreeg een snelle reactie. Eugene is 2x langsgeweest om iets op te meten omdat het de eerste keer niet helemaal duidelijk was overgekomen wat er moest gebeuren, ook dit was allemaal geen probleem. Het weekend voordat ze zouden langskomen nog even kort contact gehad over of alles klaar was om te beginnen en hoelaat ze er zouden zijn. Op de dag van uitvoering kwam er een team van 5 mensen en hebben ze de klus super snel en strak uitgevoerd! Ook een tegenvaller tijdens het stucen werd snel opgelost! Erg tevreden!