Eugene en z’n team zijn echte vaklui. Ze werken netjes, komen afspraken na en leveren kwaliteit af. We hebben ze gevraagd voor het stucen van onze plafonds en een aantal muren op 2 verdiepingen, voor het afwerken van een cinewall en voor het schilderen van onze plafonds in de woonkamer en keuken.
Eugene schakelt snel en heeft op korte termijn mensen kunnen leveren.
Wij zijn zeer tevreden!
Het werk is snel en vakkundig uitgevoerd door beleefde stukadoors. Bijna 200 vierkante meter in één dag afgerond doordat ze met genoeg mensen kwamen. Toppers!
Keurig en netjes stucwerk en spuitwerk afgeleverd. Alles is netjes achter gelaten, zelfs dingen wat later nog even gecheckt moest worden, is netjes nagelopen. De communicatie is soms wat moeizaam, maar uiteindelijk qua planning helemaal goed gegaan. Top!
De jongens keurig op tijd,en keurig werk afgeleverd.
Communicatie was ook heel goed reageren heel snel op al je vragen.
Wij zouden ze zo aanbevelen aan familie en vrienden.
Puik werk afgeleverd door de mannen van Eugène. We hebben de hele woning laten behangen met renovlies en laten verven. Prettige en efficiënte communicatie en zeer flexibel, voor wat extra stucwerk stonden er binnen 2 dagen mannen op de stoep. We zijn erg tevreden met het resultaat.
De stukadoors kwamen mooi op tijd binnen. Alles netjes afgeplakt, zeer professioneel en nauwkeurig gewerkt. Het resultaat is een prachtig glad gestuct plafond. Nu 15 dagen wachten en dan komen ze het netjes afwerken met een verflaag.
Wij hebben een hele fijne ervaring bij es! Ons contactpersoon was Eugene.
We hebben 130 m2 Renovlies laten behangen en laten verven in 9010 en we zijn enorm tevreden! Alles is netjes afgewerkt en het was snel klaar!