E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Dennis, Spijkenisse
    Beoordeeld op 14 jun 2024

Renovlies behang: 120 m²; 3 kamers

Ik ben zeer tevreden. De klus is snel en vakkundig uitgevoerd. Communicatie was goed en er werd netjes en opgegruimd gewerkt. Mijn jaren 80 woning ziet er weer uit als nieuw met het renovlies op de muren!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 14 jun 2024

Stucen: 175 m² wanden; 75 m² plafonds; Hele woning

Goede en snelle uitvoering van de klus. Uitvoerders kwamen vanuit Rotterdam aangereisd. Hele appartement in twee dagen gestuct. Ook in twee dagen alles geschilderd (3 verfsoorten). Mooi glad stucwerk. Goede uitvoering van het schilderwerk (rollen). Aardige werkers die in overleg met de opdrachtgever doen wat verlangd wordt.
  • Review door Bregje Heijnen-Donkers, Nijmegen
    Beoordeeld op 13 jun 2024

Stucen: 50 m² wanden; 22 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken

Goede communicatie en afspraken vooraf. Stucwerk top opgeleverd. Kortom, aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 11 jun 2024

Stucen: 45 m² wanden; 45 m² plafonds; Slaapkamer(s)

Alles is naar volle tevredenheid. Goede communicatie ,het persoonlijke contact tussentijds of alles naar wens verloopt Super mooi stucwerk is er afgeleverd door Eugène en zijn vakmensen . Voor ons geen andere stucadoor meer.
  • Review door Ruben, Apeldoorn
    Beoordeeld op 3 jun 2024

Stucen: 70 m² wanden; Slaapkamer(s)

Goede communicatie, snel begonnen met de klus en erg strak afgewerkt. Helemaal tevreden
  • Review door Ruchi Tiwari, Eindhoven
    Beoordeeld op 1 jun 2024

Stucen: 90 m² wanden; 60 m² plafonds; Woonkamer, Gang

They did a really good job and delivered the living room in the promised time. Very clear communication. Happy with their stucco work. Definitely recommend them.
  • Review door Paul, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 29 mei 2024

Stucen: 55 m² plafonds; Woonkamer, Gang

Eugene heeft er met zijn teams voor gezorgd dat alles er weer strak uit ziet. De mensen hebben erg netjes gewerkt, wat aanpassingen tijdens de werkzaamheden werden prima opgepakt en nadat alles klaar was hebben ze ons ook nog van de nodige adviezen voorzien. Al met al een aanrader.
  • Review door Geanne , Rijssen
    Beoordeeld op 28 mei 2024

Stucen: 40 m² wanden; 14 m² plafonds; Zolder

Contact via Eugene, na een week klus gefikst door zijn mannen. Netjes gewerkt en beleefde mensen.
  • Review door Marco, Groningen
    Beoordeeld op 26 mei 2024

Stucen: 60 m² wanden; 47 m² plafonds; Hele woning

Snel en netjes, van contact tot uitvoering in 5 dagen tijd. Appartement van 47m2 vloeren en muren super strak afgewerkt. De mannen waren bij mij in 1 dag al klaar. Contact met aannemer was snel en duidelijk, een hele eerlijke man. Kortom echt een aanrader! PS Ik had geen stuklopen want de vloer ging er tocht uit :)
  • Review door Jaco Appel, Doetinchem
    Beoordeeld op 24 mei 2024

Stucen: Hele woning

Zeer tevreden met het geleverde stucwerk. Vanaf het eerste moment prettige communicatie, helder en duidelijke afspraken. Netjes alles ingemeten, duidelijke en concurrerende offerte en op zeer korte termijn de klus uitgevoerd. Binnen 3 dagen alle wanden en een deel van de plafonds zeer glad. Ik kom zeker terug voor volgende klussen.