Ik had via werkspot een aantal vakmannen die mijn fornuis wilden installeren. Ik heb echter voor Duran gekozen, omdat hij over de mail klantvriendelijker overkwam dan de anderen. Hij gaf aan dat hij gelijk de volgende dag en de dag erna kon komen en gaf ook een aantal tijdstippen aan. Ik dacht dat ik hem een mail had gestuurd met mijn adres, maar dat had ik blijkbaar toch niet gedaan. Ik belde hem aan het eind van de middag en zei dat ik vergeten was terug te mailen en of hij eventueel nog zou kunnen komen. Hij is twee uur NA het telefoontje langsgekomen (in de AVOND nota bene!!) om het fornuis te installeren. Niet alleen over de mail was hij vriendelijk, maar ook toen hij hier was. Heel erg netjes, bescheiden en ook nog eens beleefd! Ik ben superblij dat ik hem gekozen heb als vakman. Hij werkt erg secuur en weet precies wat hij doet. Ik was bezig met mijn babytje en hij gaf aan dat ik gewoon mijn ding kon doen terwijl hij ondertussen het fornuis installeerde.
Nogmaals Duran, hartelijk bedankt voor uw dienst en wij zullen u zeker aanraden bij anderen!