Dreves Tuinaanleg & Boomverzorging

Dreves Tuinaanleg & Boomverzorging beoordelingen (98)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 24 jun 2008
    Tuin bestrating
    Prima ervaring gehad met deze klus. Alain en zijn team konden snel aan de slag en hebben netjes gewerkt. Klein kritiek puntje is dat ik alleen het gevoel had dat er op het einde erg gehaast gewerkt werd (laatste uur). Bestrating ziet er goed uit en prijs/kwaliteit is prima in orde!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Soest
    Beoordeeld op 15 jun 2008
    Aanleg van bestrating overdekt terras 15 m² en schuurtje 8 m²
    Prima werk, kleine meerwerk punten zijn in éé'n moeite en zonder extra kosten meegenomen. Hard wekende jongens die ook ales weer netjes achterlaten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Woerdense Verlaat
    Beoordeeld op 3 jun 2008
    Stenen pad maken en terras achter in de tuin maken
    Alain en zijn mannen waren op tijd en gaan gelijk aan het werk . Hij denkt mee en heeft de klus perfect opgeleverd . Hij komt volgende maand terug om ook de voortuin te bestraten . Vakman en zeker aan te bevelen .
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 14 mei 2008
    Tuin bestraten
    De voorbereiding en uitvoering waren uitstekend. De afronding (ophalen afval) was iets minder vooral qua communicatie. Ik heb meerdere malen moeten bellen en telkens werd er wat gezegt maar niet nagekomen (mbt ophalen afval). Uiteindelijk is het wel netjes gehaald. Op dit laatste puntje na was het prima, wij zullen hun zeker aanraden en opnieuw gebruiken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 21 apr 2008
    Bestraten 53m2 Zoetermeer
    Alain en zijn medewerkers zijn echte vakmannen. Na een kort bezoek waarin nog wat adviezen gegeven zijn konden we snel zaken doen. Een paar kleine dingen extra konden gewoon binnen de begroting. Buiten het feit dat het vakmannen zijn, werken ze ook supersnel en netjes. Alles is netjes achtergelaten. Met deze mensen kun je gerust zaken doen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huizen
    Beoordeeld op 9 apr 2008
    Ondergrond voor bubbelbad
    Prima knul. We gaan de rest van de tuin waarschijnlijk ook met hem doen.